Tahribat.Com Adı Nerden Gelior (:
-
Mylitta bunu yazdı:
-----------------------------shockman yetkim olsa bu post icin sana madalya verirdim (:
-----------------------------Canım Benim Benim Madalyalarım var Zaten, Buradaki tüm kardeşlerimin Sevigisi bana yeterde artar bile. ;) Lowe You
-
shockman bunu yazdı:
-----------------------------
Mylitta bunu yazdı:
-----------------------------shockman yetkim olsa bu post icin sana madalya verirdim (:
-----------------------------Canım Benim Benim Madalyalarım var Zaten, Buradaki tüm kardeşlerimin Sevigisi bana yeterde artar bile. ;) Lowe You
tahribat kuruldugunda yoneticileri yoktu,yada belli bi yerle baglantilari
holy tek basinaydi..
-
shockman bunu yazdı:
Mylitta bunu yazdı:
Bzde sana Love you abi XD idolümsün (L) =) -
Büyük büyük dedelerimizden kalma evladım : )
-
HanDsomE bunu yazdı:
büyük büyük dedem 8 yasındamı be hacı xD -
shockman bunu yazdı:
Mylitta bunu yazdı:
-----------------------------:) eyw.
-
Mylitta bunu yazdı:
HanDsomE bunu yazdı:
büyük büyük dedem 8 yasındamı be hacı xD
-----------------------------ozamanlar hiç unutmuyorum, neyse şimdi unuttum
günlerden senee geçen ay
dedik bir site yapalım. Tahribatül abdurrahmanül küdül adlı genç vardı ölmek üzre onun adını koyalım dedik. Onlinenicde bize o akdar uzun olamaz dedi.
bizde sizi tahribat gücümüzle yenicez dedik öle oldu işte :D
-
Tahribatın eski hali hakkında aklımda fazla bir şey kalmamış. Baya basit bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam. "Vay be!" diyor insan düşündükçe; O günlerden bu günlere geldiler. Başta HolyOne olmak üzere sitenin şu anki haline gelmesinde emeği geçen herkesi bu muhteşem iş için tebrik ederim.