Tahribat.Com Anasayfa Düzeni ?
-
arkadaşlar bu sitenin anasayfası benim çok hoşuma gidiyor ama asp bilmiyorum + site açmayı düşünüyoruz ama aramızda oturup siteyi kodla kasıcak adam yok :S bu şekilde PHP versiyonları + vbulletin tarzı script nasıl yapabiliriz yada nerden bulabiliriz ? önerilerinizi bekliyorum...
-
hoca sen bi TGG yap o zmn anlarsın bu siteye benziyen bi script bulamıcağını çünkü bu tamamen orcinal :) ama muhbir yaptı bi site tbt a benzio acaip bişe ona bi sor derim
-
http://www.opensourcecms.com/ kesin birseyler bulursun yada mjturkiyeye bak
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar bu sitenin anasayfası benim çok hoşuma gidiyor ama asp bilmiyorum + site açmayı düşünüyoruz ama aramızda oturup siteyi kodla kasıcak adam yok :S bu şekilde PHP versiyonları + vbulletin tarzı script nasıl yapabiliriz yada nerden bulabiliriz ? önerilerinizi bekliyorum...
-----------------------------hade ordan diyorum
aynısını yasir asp olarak kodlamıştı :D
çakma tbt diye takılıyoduk bi ara. :D
http://www.yasirpro.com/
hatta al farklı renkteki versionu
-
kendin ol biraz canım. özenti olma. kendi yaptığın daha çok hoşuna gidecektir ;)
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar bu sitenin anasayfası benim çok hoşuma gidiyor ama asp bilmiyorum + site açmayı düşünüyoruz ama aramızda oturup siteyi kodla kasıcak adam yok :S bu şekilde PHP versiyonları + vbulletin tarzı script nasıl yapabiliriz yada nerden bulabiliriz ? önerilerinizi bekliyorum...
-----------------------------hade ordan diyorum
aynısını yasir asp olarak kodlamıştı :D
çakma tbt diye takılıyoduk bi ara. :D
http://www.yasirpro.com/
hatta al farklı renkteki versionu
-----------------------------
hakkını yeme lavuğun haberlere resim eklemiş :D -
..
ayıp dediğiniz.
Tbt kapalıyken en azından kendimizi tatmin edelim diye uğraştı yasir öyle bişey yaptı..
şu anda onu kullanmıyor..
www.yasirpro.com'daki kendi 0 dan kodladığı portalıdır..
YASİRPRO 4.0 dır..Tbt portalınla da alakası yoktur eğer dikkatli bakarasnız..
İYİLİK YAPANIN HAKKINI VERİN..Hakkını vermiyonuz bi de burda arkasından ileri geri konuşuyosunuz..
AYIPTIR..
-
portalı çok güzel bu yasirpro'nun :) allah war :)
axi'nin yaptıgıda tahribat.biz'nun portalı .. zigzavor ipnesi dagıtmıstı.. tabi bir sürü güvenlik açıgı war..
-
yaa olm düzenini dedik biz kpyasını demedik heralde alla alla bi kaç değişiklik mecbur yapıcaz sağ taraftaki yazılanları filan alıp gösterip kendimiiznki gibi yapsak olurmu ? ben düzen olarak bu şekilde dedim...
-
Alın size tahribatın kapalı zamanında kullandığımız fake tahribat scriptimiz

-
admin listesine girmişin :D hah işte bole bişi dedim ben ama tahribat.com yazmıcak heralde...ayrıca taklitçi olma dionuz amk düzeni diyom ben anasayfadaki yoksa sittin sene nerden yapıcam ben bole site yada nerden bulucam :S mesela sağda ne yazıo holyone bilmemne falan filan ben onlarında kopyasını istemedim başka bişi koyarım bende orlara çaktınız davayı...yoksa şeyh lerime saygım sonsuz ben ellerine su bilem dökemem :S