Tahribat.Com Ankara Buluşması 20-11-2011
-
Nespace bunu yazdı:
-----------------------------Her hafta rutin olarak sarinin yanına uğruyorum, her seferinde hüsranla boynum bükük geri dönüyorum evime
-----------------------------niye lan...
-
MrSari bunu yazdı:
-----------------------------Salu3 bunu yazdı:
-----------------------------MrSari bunu yazdı:
-----------------------------adapazarına gitmeyecek olsam gelirdim beyler... vizelerden sonra yaparsanız gelirim :D
-----------------------------Sizin dükkana uğradık sorduk seni zaten ama yokmuşsun hocam. Sağlık olsun, başka bahara kaldı artık :D
-----------------------------kaç gibi geldiniz insan daha önce haber verir ayıp yaa.. yarın saat filan ugrardım.. Profilimde numaram var ondar bir ulaşsaydınız :S
-----------------------------Saat 6 gibi uğradık hocam. Gitti dediler senin için. Buluşma konusu, buluşma gerçekleştikten sonra açıldı öyle planlı programlı değildi. Yalnız beklediğimden fazla katılım oldu :D
-
MrSari bunu yazdı:
-----------------------------Nespace bunu yazdı:
-----------------------------Her hafta rutin olarak sarinin yanına uğruyorum, her seferinde hüsranla boynum bükük geri dönüyorum evime
-----------------------------hacı ya adapazarında oluyosun ya uyuyo oluyosun vsvs...
-
Nespace bunu yazdı:
-----------------------------Nespace bunu yazdı:
-----------------------------hacı ya adapazarında oluyosun ya uyuyo oluyosun vsvs...
-----------------------------
adapazarındada ben yakalayamıyorum nabıyo lan bu adam :| -
abi gelmeden haber verin numaram profilde var geleceğiniz gün orda bulunurum sağ solum belli olmuyor sürekli bir iş çıkıyor gidiyorum...
@Smirnoff adapazarında bir buluşma ayarlayacam söz ::d
-
MrSari bunu yazdı:
-----------------------------abi gelmeden haber verin numaram profilde var geleceğiniz gün orda bulunurum sağ solum belli olmuyor sürekli bir iş çıkıyor gidiyorum...
@Smirnoff adapazarında bir buluşma ayarlayacam söz ::d
Bu ctesi dşünüyorum bende. -
tamam saat 12 gibi olabilir.. cumartesi sınavım çıkıp gelirim takılır sonra ankaraya gönerim sdafdaf:D
-
MrSari bunu yazdı:
-----------------------------tamam saat 12 gibi olabilir.. cumartesi sınavım çıkıp gelirim takılır sonra ankaraya gönerim sdafdaf:D
12 de biz uyuyoruz , ajan çalışıyo vs vs vs :) buluşma akşam üstü olur gitme amk kal bi gün daha. -
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------tamam saat 12 gibi olabilir.. cumartesi sınavım çıkıp gelirim takılır sonra ankaraya gönerim sdafdaf:D
12 de biz uyuyoruz , ajan çalışıyo vs vs vs :) buluşma akşam üstü olur gitme amk kal bi gün daha.
-----------------------------he amk işlerde öyle diyordu parasını veririsen kalırım asdadsf:D
-
MrSari bunu yazdı:
-----------------------------Smirnoff bunu yazdı:
12 de biz uyuyoruz , ajan çalışıyo vs vs vs :) buluşma akşam üstü olur gitme amk kal bi gün daha.
-----------------------------he amk işlerde öyle diyordu parasını veririsen kalırım asdadsf:D
Saatin kaç para senin :)
Ayarlarız hocam yaa gece gidersin en azından