folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Tahribat.Com ASP Altyapısının Yeni Versiyonu Geliyor (V7)

Tahribat.Com ASP Altyapısının Yeni Versiyonu Geliyor (V7)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    çok iyi olur inşallah.
    Bide flah banner gibi şeyler koyun

ftw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    katil_tm
    katil_tm's avatar
    Erkek
    vaybe bukaradar istek olduğunu bilmiyordum bende birkaç şey ekleyim derdim ama sölenecekler sölenmiş bize sadece tastik etmek düşüyor sanırım
    tastiklerim müritler sıfırlansız yeni kayıt yaptırsınlar - madalya olayı saçma bencede eskiden bende abuk sabuk şeyler yazmıştım madalya için şuan gizli olması gayet iyi zaten bir müridin aktif yada pasif olduğu gözüküyor ban yiyen müritler geri gelmesi mümkünse (tam bilmiyorum) mac adresine ban atılsın ne biliyim buna benzer başka birşey
    tastikenecek ve istenecek bende çokşey geliyor ama eşref saatim geldiği için birşey yazamıyorum
    Tahribat Forumun kendi bilgisayarınızda çalıştırabiliceginiz Exe hali (DB ile birlikte 70 MB"ı buluyo)bu olay gerçektende ii olacak
    birde kim yazdı hatırlamıyorum ama 2 veya 3 yazıdan sonra tek parça olsun ve edit kısmı çalışsın birşeydaha vardı ama unuttum

sex bir sanattır tecavüz....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fugitive
    Fugitive's avatar
    Erkek
    BEnce kullanıcılar sıfırlanmasın yada başka bir yol bulmalı..

You think the game is over ? It has just begun ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    m3rt
    m3rt's avatar
    Erkek
    şöle bişe olsa.
    otomatik bi user kontrol sistemi olsa. belli kriterlere göre gereksiz kullanıcıları silsin. mesela 1 ay içinde hiç login olmamış. 2 ayda hiç mesaj atmamış. daha benim aklıma gelmedi ama böle bişe olursa kullanıcı sayısı daa gerçekçi olur
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GLaDio
    GLaDio's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ingilizce arayuz olsun

dunyaya acilalim anasini satiim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SALDIRGAN
    SALDIRGAN's avatar
    Erkek

Holyone bir de forumlarda programlama dilleri var ho$ ancak programlama teknikleri algoritmalar gibi konulara ayri bir forum bolumu acilsa iyi olur.Aklimiza gelen programlari eger faydasi olacagina inaniyorsak oraya yazabiliriz.Teknik manada programlari tarti$abiliriz.Projeler gibi bir bolum daha olsa daha once dedigimiz gibi Programlama Teknikleri /Projeler diye cok iyi olur...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    bu kadar çok istekten sonra holy vazgeçecek herhalde...

:)))

rütbe işi gıçık.....
    bu otomatik user olayıda ters...

herif hadi yurt dışına gitti?? nolacak???
    2 aylık.. kaçaklar olur mutlaka olmaz..

online user olayı mutlaka ama mutlaka olsun...

modlar kendi bölüm ismini değiştiremesin.. ondan sora salaklar konu ismini silip tahribatı hackledim die ortaya çıkıyo

renkleri özellikle rica ediyorum siyah olmasın.. ben okuyamıyom

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Synthmaster
    Synthmaster's avatar
    Erkek
    Simdi oldugu gibi Tahribat"a ozgu bir arayuz olsun yerter. PHPBB gibi bir forum haline gelmesin. Mumkunse forum, sadece metalcilere hizmet eden o siyah forumlara donusmesin. ve yine hersey tahribata ozgu olsun.

Forum, Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı :))
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MangonelHACK
    MangonelHACK's avatar
    Erkek
    güzel programlar falan eklensin bu siteye... sonra phpnuke gibi güzel olsun.

NE KADAR BİLİRSEN BİL, BİLDİĞİN SADECE KARŞIDAKİNİN ANLADIĞI KADARDIR...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MangonelHACK
    MangonelHACK's avatar
    Erkek
    phpnuke gibi olsun. bide Designer"ın dediği gibi mesaj yazarken ESC"e basınca ve Sil Bastan"a yanlışlıkla basınca tuzla buz oluyo yokoluveriyo onları da yokedelim. bu forumun kullanicisi nasil hepsi silinecegini bilir...

NE KADAR BİLİRSEN BİL, BİLDİĞİN SADECE KARŞIDAKİNİN ANLADIĞI KADARDIR...
Toplam Hit: 11033 Toplam Mesaj: 50