Tahribat.Com Blog
-
Selam arkadaslar hergun binlerce kisinin takip ettigi Tahribat.com umuzun neden bir blog'u yok? Forumda goruyorum arkadaslar cok guzel seyler paylasiyorlar. Hatta arsivlik dokumanlar bile cikiyor fakat forum sayfalarinda kaybolup gidiyolar :( Tahribat in da bir blog'u olsa fena mi olur? Ynalis mi dusunuyorum?
-
Yapıcakmısın yardım mı istiyorsun bu arada fikir mükemmel
-
musade ediliyorsa yapılsın ama sanırım izin verilmez
-
mesaj araması aktif olsa hiç bir şey kaybolup gitmezde işte mesaj araması aktif değil bloga filanda gerek kalmaz mesaj araması aktif olması gererkir sadece konu başlğı araması yeterli oluyor ç fazla aynıkonu açlmasının sebebi de bu işte
-
Farketmez arkadaslar projeye izin cikarsa hepberaber yapabiliriz. Tahribat.com/blog gbi bir domainle. Veya adminlerde yapip bize sunabilirler ben sadece dusuncemi paylastim. Hepimize yararli olur diye dusunuyorum.
-
bencede güzel olur ama yönetim izin vermez.
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
mesaj araması aktif olsa hiç bir şey kaybolup gitmezde işte mesaj araması aktif değil bloga filanda gerek kalmaz mesaj araması aktif olması gererkir sadece konu başlğı araması yeterli oluyor ç fazla aynıkonu açlmasının sebebi de bu işte
-----------------------------Dedigin dogru arkadasim ama forumlara bir giriyorsun asagida 1200 tane sayfa cikiyor. Yani blog mantigi bana daha mantikli geliyor. Diger muridlerde dusuncelerini belirtirse calismalara baslanabilir diye dusunuyorum.
-
site:tahribat.com burada gördüğünüz herşeyi birazdan google a yazın :P =))
-
hacı fikir süper , ama uygulanır mı işin ayrı kısmı. yani tahribat.com domaini üzerinde kabul etmeleri bence biraz zor. ama fikir güzel eğer yönetim için sorun olmayacaksa başka bi domainde olabilir diye düşüneyore... kanımca...
-
Mesaj aramasi sistemi cok kastigi icin koyulmuyor.
Siz WP vs. blog seyleri kuralim diyosunuz icerikleri oraya da ekleyelim herseyden 2 kopya daha cok kassin bide 2.de mesaj aramasi olsun diyorsunuz :))
-
hocam öyle birşey olcaaksa blog.tahribat.com
altında olur.Dökümanlar yayınlanır.Fakat dökümanlar zaten var.
--
Bence bloga gerek yok.Blogta ne yayınlanacak ? Bilişim haberleri ve tahribat hakkında yazılar mı ? Forum ve haberlerde yazılıyor, dökümanlar mı ? dökümanlar kısmına yazılıyor