Tahribat.Com BULUŞUYOR! (Resmi Buluşma)
-
Pic_Boy bende mustang'in sahibi criminal 'i görüp korktu. yoksa binmene izin vermezdi gibime geliyor :)
zaten criminal amcaya küpe mi hedaye ettim :) ettikten sonra bütün kadıköyde aynısı aradım bulamadım :)
bu arada resimler gelince goreceksiniz. ir2'nin tavsan kulakları var. puahuahua -
HKN bunu yazdı:
-----------------------------
Pic_Boy bende mustang'in sahibi criminal 'i görüp korktu. yoksa binmene izin vermezdi gibime geliyor :)
zaten criminal amcaya küpe mi hedaye ettim :) ettikten sonra bütün kadıköyde aynısı aradım bulamadım :)
bu arada resimler gelince goreceksiniz. ir2'nin tavsan kulakları var. puahuahua
-----------------------------
hani yapmamıştın lan!
şerefsiz
-
oyy gevezemmm
lam wallah cafede cok is var yaff ( kuyruklu yalan )
wallah aslinda gitsek cok olurdu
insan biraz israr eder demiii ole gitmek istemezmis gibi soluyosun bende ciddi degilsin zannetmistim yaff ( amma attim haaaaa )
nese baksana millet kopmus, bizde burda webcamden birbirimize bakiyoruz en fazla :))
gece 3 oldu sutumu icip yaticam hala makina basindayim
haa bisii de soriyim kacak laptop aldim guzel alet mobil filan ama klavye hicbir sekilde turkce olmuyor 3 kere xp kurdum ama hala ayni zati adamlar kucuk yapcaz diye tus birakmamislar makinada kendi driverlarini kurunca toshibanin alet bi anda ingilizceye donuyor hemde driverlari burdan pederin sattigi laptoplarin birinden caldim ama hala ayni :{ -
okı kaydettım bıle
-
SLM BENİ TANIMAK İSTERMİSİN WWW.FREDY.TR.CX
-
HAHAHAHAH LAN SİZ NESİNİZ LAN ? HOYT :p reklam botumusun nesin allasen ya bune hahahah koptum walla dallamalara bak
-
reklam yapıyo dimi...
giricem ama bakiim kimmiş bu diye -
bu büyük bulşmaya dair resimler var mı?
ben bakalım derim v varsa... -
aga resim var da criminal martyne yollamış.o bana bi kopya çıkartıcaktı güya aradan bi ay geçti nerdeyse ne siteye koydu.ne de benim kopyamı verdi.
sen o fuardaki görüntüleri istersin benden başka kimsede de yok onlar. -
eywallah biz yoktuk bari sizi görelim
Toplam Hit: 47180 Toplam Mesaj: 184