Tahribat.Com Camiası
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------
voleur bunu yazdı:
nedir bu murit-tarikat davalari
ben buraya sahsen programlar var var hack konusunda 1 seyler bulurum diye giriyorum
ne muridim nede tarikat a uyeyim
Muaha :) eheueh bu kawramlari duyan herkez killanio hemen, ama tarikat kawrami sadece üyeleri Tahribat.com disindada birlikte kilan bir kawram. elbette bir dergahimiz falan yok ve kendimizi şişlemiyoruz bizde :)) en azindan bildiim kadariyla bunu yapan olmadi :)
ben yaptım. dayanamadım ve şişledim kendimi.
:(
türkiyenin ilk internet tarikatı sunar heuhueue -
HolyOne bunu yazdı:
Bana kalırsa da öyle ama 3500 üyesi olan yerde herkezin herkezle ii geçinmesini bekleyemeiz. ama birlikten güç doğar elbette
5000 i geçti bu arada :) -
tarikata hipnalık yapanı,ona buna salça olanı,kendini hacker sanan lamer ı,her forumda kıllık yaratanı hacklemek lazım...hatta hdd sinden yangın başlatıp evini yakmak lazım....hihoho
-
LA DERGAHA İBNALIK YAPANIN USB SİNİ GÖTÜNE SOKALIM :))) BABA DAHA ETKİLİ OLUR.:))
-
voleur bunu yazdı:
nedir bu murit-tarikat davalari
ben buraya sahsen programlar var var hack konusunda 1 seyler bulurum diye giriyorum
ne muridim nede tarikat a uyeyim
Örenirsin anam, örenirsin..
Bende öle diye girmiştirm.....

-
martyn_ bunu yazdı:
HolyOne bunu yazdı:
Bana kalırsa da öyle ama 3500 üyesi olan yerde herkezin herkezle ii geçinmesini bekleyemeiz. ama birlikten güç doğar elbette
5000 i geçti bu arada :)
Abi holy siteyi yapmış 5 günde bir giriyo..

oda çöktümü, bişi oldumu diye
Yoksa gireceği yok biz kendi yağımızda kavruluyoz...

Bide asıl konuya gelelim...
Bi ara bi kaç tane pislik vardı sitede(gerçi hala var ama) Milletin ona nasıl tavır aldığını hepimiz gördük..
Belkide ona yarısından fazlamızın garezi yoktu..
Bence kardeşliğin örneklerinden biridee bu..
eğer birisi kendine yedirebiliyosa bu kadar konu ve olaydan sonra, Girsinler birbirlerinin makinesine. Çökertsinler birbirlerini...
Ama bide şu var kötülük yapan elbet cezasını bulacaktır... -
Sora bide şu yar daha bi ay olmadı
Arkadaşın biri beni tehdit ediloyar dedi...
Neredeyse ankaradan adam gidecekti herife arka çıkmak için..
Sizce bu nedir ha nedir
Öhü öhü öhü....

-
harbi ve icten söylüyorum burdaki ortami seviyeyi ben 4 yillik internet gecmisim icinde hic birye görmedim
siz kendinizi asmissiniz aranizda kani bozuklarda yok degil ama onlar zaten kendilerini belli ediyor ve gereken cevabi aliyorlar
hepinize saygilar kani bozuklar haric
-
Siteye ilk giriş nedenim adı hoşuma gitmesiydi birileri konuşurken duymuştum.. konuşanları da tanımıyom... Bakıyorum da herşey Do not panic This is American Tecnologies.
Bu arada bu konu neydi..:)))
Toplam Hit: 7674 Toplam Mesaj: 30