TAHRIBAT.COM ESKİSEHİR TAYFASI
-
kütahyada oturuorum eskişehir çok yakın her türlü gelirim : ) balikesir zaten her yıl gittiğim yer orayada her türlü gelirim.. istanbul zor oluor ama o ortam için gene gelirim :)
-
laaaan bende warim :) yane TeCh aka S41!H :) auzhahah :) gzx oöldüüü :) oda esk li ama gelmez sanirim ben onun acc i kullanıom kıllık olsun :)
-
hadi bende yazayım bende eskliyim
-
İyi bende yazayım bende Eskişehirliyim :) Gerçi 10 yıldır İstanbuldayız ama anne baba bütün akraba eş dost orada...
-
Kolpa Es-Es bekle Darıca Geliyor...
-
sorcerer bunu yazdý:
kütahyada oturuorum eskiþehir çok yakýn her türlü gelirim : ) balikesir zaten her yýl gittiðim yer orayada her türlü gelirim.. istanbul zor oluor ama o ortam için gene gelirim :)
Londraya da gelir misin?
-
Biz adanalılar da mı buluşsak :) baya adanalı var formda..
-
zumsuk kardeş öyle birşey olursa tahribatta etnik kıyım çıkar...Mikro milliyetçilik doğar...hem BİZ ADALIYIQ ALLAHIN ADAMIYIK...
-
olm 2 aydan beri gotumu yırtıom adanada bulusak die sikleyen yok...computer wolf sanada pm attım cevap yok a.k..Senle ozelden bi konusak ayarlayak bise..Benim bildigim 10 kadar adanalı psikopat var forumda....Hadi gomdum hepinize...
-
GLaDio bunu yazdı:
sorcerer bunu yazdý:
kütahyada oturuorum eskiþehir çok yakýn her türlü gelirim : ) balikesir zaten her yýl gittiðim yer orayada her türlü gelirim.. istanbul zor oluor ama o ortam için gene gelirim :)Londraya da gelir misin?
gerekli işlemleri yap pasaport vize falan ne gerekiyorsa gidiş-dönüş biletimi kalacak yerimi ayarla.. gelmeyen sorciyi siksinler.
Toplam Hit: 9626 Toplam Mesaj: 41