Tahribat.Com Facebook Application
-
Facebook'un arkadaşlık sitesi olmasından çok uygulamaları ve teknik yapısı daha çok ilgimi çekmiştir :) Facebook applicationları üstünde bir çalışma yapmak istiyordum. Aklıma Tahribat.com üyelerinin Facebook'da birbirlerini bulabilecekleri, tanışabilecekleri, kaynaşabilecekleri uygulama yazmak geldi.
Uygulamaya http://apps.facebook.com/tahribat adresinden ulaşıp ekleyebilirsiniz. Daha önceden deneme amacıyla eklettirdiğim ve görüpte ekleyen arkadaşlarda lütfen silip tekrar ekleyerek uygulamayı güncellesinler. Saygılarımla.
-
Güzel olmuş eline sağlık moruq...
-
valla benim de ilgimi çekiyordu ama kod mod gelmedi bu bünyeye :) Senden garip gurip benzeri olmayan uygulamalar bekliyoruz ;)
-
sıteden bı murıdın ımzasında msn adresı yazıyodu onu copy/paste yaptım aldım da sonra oda msnden dogru arda bı cok konusmaya aldı benı ordaki butun tbtdekı murıdlerı ekeldım gayette hoş sohbet oldu yardım aldım bazı konularda elımden geldıncede yarım etmye calısdım yani dıcem o ki murıdlerın facebokda tanısmalrı taraftarı degılım burası ne ıcın ozaman tbtde degılde facebokkda takılalım ozaman :S
-
face book a alerjim olmasa gelirdim
-
orkut forever ...
-
Eline Sağlık Alp Abi ;)
-
hehe evet uygulamaları ilgini çekiyor firex yuttuk bizde:P
neyse hadi güzel olmuş eline saglık diyim:D
-
güzel ugulama la benımde fotografım çıkmıs orada :D
-