Tahribat.Com Flood Koruması Güzelleştirilebilir
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------
abi siz karşıda muhattap bulsanız google a bile tavsiyede bulunursunuz hea :|
-----------------------------türk insanıyız birader.hayal gücümüz geniş :))
-
snnyk bunu yazdı:
abi siz karşıda muhattap bulsanız google a bile tavsiyede bulunursunuz hea :|
-----------------------------sağ üst köşede nazar boncuğu
sol üst köşede türk bayrağı kötü mü olur :|
-
en altada kıvrılan reklam koyarız mause la ustune gelince tahribat rulo halinde yukarı kıvrılır alttan tam sayfa başka site çıkar :D
gunluk gosterim sayisina gore aylik tahribat giderleri çıkar =)
-
The_FCN bunu yazdı:
-----------------------------en altada kıvrılan reklam koyarız mause la ustune gelince tahribat rulo halinde yukarı kıvrılır alttan tam sayfa başka site çıkar :D
-----------------------------birde 32640 id li kullanıcının yazdığı mesajlarda adsense çıksın (:
-
renegadealien bunu yazdı:
bi ara yaparız hocam ok...
Teşekkür ederim
-
Madcrazy bunu yazdı:
-----------------------------The_FCN bunu yazdı:
-----------------------------en altada kıvrılan reklam koyarız mause la ustune gelince tahribat rulo halinde yukarı kıvrılır alttan tam sayfa başka site çıkar :D
-----------------------------birde 32640 id li kullanıcının yazdığı mesajlarda adsense çıksın (:
-----------------------------Benim Kodlarımsa neden çıkmasın :P
-
hocam bide sitede login olma sayısı yerine ne kadar online olduğun süre yazsa daha güzel olmazmı firefoxla çık gir yapan hilebazlarda vardır . sonra mesaj atıolar bilmem ne kadar login olmuşsun bide benim login sayıma bak diyorlar.. İnsanmassanız konuşmayı verebilirim.
-
DreamNatreX bunu yazdı:
hocam bide sitede login olma sayısı yerine ne kadar online olduğun süre yazsa daha güzel olmazmı firefoxla çık gir yapan hilebazlarda vardır . sonra mesaj atıolar bilmem ne kadar login olmuşsun bide benim login sayıma bak diyorlar.. İnsanmassanız konuşmayı verebilirim.
-----------------------------:| ! ?
-
SharpShooter bunu yazdı:
-----------------------------DreamNatreX bunu yazdı:
-----------------------------:| ! ?
:|
-
nespace ile bi tartışmaya girmiştik,
daha sonra online oldu zaman msn'mi ekleyip bir kaç soru sorup engelledi ,
login olma sayın kaç ?
Foruma mesaj attın sayı kaç ?
Forumda kaç tane konu açtın ? gibi tarzında sorular sorup senı ekleyip götünün kalkmasına sevep oldum deyip engelledi.
msn pulus kaydediyor sanıyordum fakat kapatmışım bu sevepten dolayı böyle yazmak zorunda kaldım.
kapatmışım derken yazıları kaydetmeyi kapatmışım.