Tahribat.Com Forum Başlıkları Hakkında Bir Öneri !!
-
ertan +1
-
Banlansınlar zaten yeterince gereksiz eleman var hiç olamazsa böle fuzuli kişiler ayıklanır.
Daha kuralları bile okumadıysan yada okuyupta sallamadıysan ne s.. yemeye burdasın...
Kesinlike modları yada adminleri düşünen yok ben konumu açayımd yardm eden çıkar tabi uyaranlarda olur ama hiç olmazsa işim görülür zihniyeti oldukça daha bu taşımalar çok olur....
Tamam yanlış yere konu açılabilinr ama bu yardımmmm ,please ,lütfen bide büyük harfle yazanlar banlansın. -
bncede bu ban olayı olabilr..
ama gecenlerde bnde şöle bişii demiştim yine bu tip bük hrfle acılan bi konuda; eer hiç bi şekLde krallara uymadan acılan bşlıgı sllamazsak da olabilr.. yane 100Lerce hit olcak konuda ama 0 cvp :D adam bi kötü hsseder artk annar heralde :D -
bu çözüm kalıcı değil, peki o adam inadına böyle açmaya devam ederse...
neyse o değil de adminlerden hiç cvp gelmedi.. Onu merak ettim -
Bunun cozumu admınlere daha fazla yuklenmek olmamalı. Mod sayısı arttırılsın. ve modların cogu bırı banlansın dedıgınde banlansın. yanı mod lara admın panelı gıbı bı ayrıcalık saglansın. bı ID nın banlanması ıcın oy kullanabılsın. Ama 1 mod tek basına yapamasın. Atıyorum 10 tane mod varsa ve 6 sı banlansın dıe oy kullandıysa otomatık banlansın. Tahrıbat ın yenı surumune eklenebılır bı ozellık dıye dusunuyorum.
-
İnanın her başlık için en az 3 mod var ama ya çalışmayanlar var - ki biz gözden kaçırıyoruz, ya da durumun vehameti onları bile aşacak durumda.
Forumda aktif olan 150-200 üyemiz var, 15 tane mod yetmiyorsa şayet, aktif müridlerimizin yarısını mod yapmamız bile işe yaramayacak demektir.
Ban'layarak bitmiyor iş, banladığımızda ayrıca psikopat olmakla itham ediliyoruz.
Yo lyordam öğretmek, uyarmak gerekiyor.
Uyarıldığı halde terbiyesizlik eden ban'lanır, uyarıdan anlayan yoluna devam eder....
Bir de forumda sakıncalı birkaç anlayış var, ,
"madem mod taşıyacak işte",
"madem admin o uğraşsın m.q." ,
"soru yanlış yerde de olsa ben cevaplarım arkadaş" ,
"yanlış yerde başlık açsam ne olur, birileri düzeltir, atacak değiller ya"
vs. türevleri bulunan bu anlayışlar bizim için çok yıpratıcı oluyor.
Yani iyi niyetli mod/admin tayfasını çileden çıkarmak için daha iyi birşey de yapılamaz zaten...
Lütfen, yanlış yerde başlık açılmışsa uyarın, PM atın, başlığını doğru yere taşıdıktan sonra yardım edin.
Yanlış yerde açılan başlığa cevap yazmayın, yüreklendirmeyin hata yapanları.
Bunun bize bir faydası yok forum kirliliğinden başka.
ertan sen ban atılmasını istiyorsun ama sana cevap vermek yerine uyarman gerektiğini söyledim bir başlıkta, bana nasıl cevap verdiğini hatırlıyor musun?
Hem hata yapanları yüreklendiriyorsun, hem de bugün gelmiş onlara ban atılmasını istiyorsun.
Önce ne istediğine karar ver canım kardeşim,
Tavsiyeni ciddiye almamız için senin tutarlı olman gerekir önce. -
criminal hocam o konuyu hatırladım :)
ama orda yüreklendirme olarak düşünmemiştim, bir çok arkadaş zaten uyarı yapıyordu ama cvplayan yoktu soruları :) neyse bundan sonra bizde cvplamayız olur biter, ama ben hala banlamasından yanayım.. hele herkesin gözü önünde yapılırsa daha etkili olacağından eminim.10 üye banlanılması bile kafidir diye düşünüyorum, bu onların eğitilmesinde büyük rol oynayacaktır :) -
ertan hoca boşa laf etmez zaten sonuna kadar katılıyorum..
-
a4 e katılıyorum konu siliyoruz düzenliyoruz o sorun deil moduz tabiki yapıcazda adam bide özelden hesap sormazmı o zaman insanın sinirleri geriliyor.
neyse tarikati seviyoruz canımız feda :D -
criminal hocam o konuyu hatırladım :)
ama orda yüreklendirme olarak düşünmemiştim, bir çok arkadaş zaten uyarı yapıyordu ama cvplayan yoktu soruları :) neyse bundan sonra bizde cvplamayız olur biter, ama ben hala banlamasından yanayım.. hele herkesin gözü önünde yapılırsa daha etkili olacağından eminim.10 üye banlanılması bile kafidir diye düşünüyorum, bu onların eğitilmesinde büyük rol oynayacaktır :)
-------------------------
yaaa! demek hatırladın :)
yüreklendirme değil de ne olarak düşündün acaba? :))
sorular doğru yerde sorulduğunda cevabı hakeder, ÖSS sınavı esnasında çocuk denetmen hocaya gidip "soruyu çözemedim, yardım edebilir misiniz?" diyebilir mi?
Tahribat birazcık okula benzer, herkesin kendi eğitim sürecinin hızını kendisi belirler burada.
Hama herkes birşeyler öğrenir.
Forumun verimliliği için öğrencilerimizin başkalarını rahatsız etmemelidir.
Yardım, vs. başlığını açanlar da altına işeyen, mızmızlanan veletlerdir.
Diğerlerini rahatsız etmemeleri için kulağını çekmek yerine, onlara öncelik verirsek geri dönüp baktığında tüm sınıfı mızmızlanırken buluverirsin.
Tabii örnek biraz garip oldu ama :) Sanırım mesaj alındı :)
iki kere ağladı diye bir öğrenci atılmaz okuldan, yoksa ortalıkta dolaşıp serseri oluverir mazallah :))
3'ünü 5'ini sallandırırız Taksim'de, bakarız bir daha yapıyorlar mı?
Kenan Evren değiliz biz, karıştırdın galiba :)
Toplam Hit: 4444 Toplam Mesaj: 34