Tahribat.Com Hatası
-
Aytekinet bunu yazdı
ooo millet 2 gündür takılıyormuş forumda biz iki gündür hatadan giremiyoduk.
+1
-
Gerçekten burada bayağı vakit harcıyormuşum. Bugün bir dergi bitirdim.
Şeyh kaç saat sitede online olduğumuzu ölçen bir sistem var mı? İstatistik açıklaması yapsan.
-
Allah ayirmasin.
Boyle durumlari bilgilendirmek icin neden face veya twitter kullanilmiyor yani o hesaplar ne icin var bos duracagina..
Insan merak ediyor ne zaman acilcak diye f5 tusu tahrip oluyor yani :)
Hadi gecmis olsun..
Kapaliyken Breaking bad'a sardim 2.szn 10. bolumdeyim.
_Dert_ tarafından 10/Eyl/14 23:31 tarihinde düzenlenmiştir -
2 gündür baya sosyalleştim a.q enerjim bitti resmen sitenin geri gelmesi iyi oldu.
-
TbT kapalıyken bu haldeydim:(
-
Ya hocam böyle durumlarda neden twitter adresi üstünden bildirim yapmıyorsunuz?
Aq sitenin açılmadığını bildiğim halde günde 24594879068790568790453634 defa girdim yaa
Yıllardır donuk olan face adresimi açıp ömer'e pm atacaktım şerefsizim siteye ne oldu diye.
Böyle sorunlarda sitenin diğer sosyal hesaplarından durum adına açıklama yaparsanız seviniriz.
-
coLin bunu yazdı
Ya hocam böyle durumlarda neden twitter adresi üstünden bildirim yapmıyorsunuz?
Aq sitenin açılmadığını bildiğim halde günde 24594879068790568790453634 defa girdim yaa
Yıllardır donuk olan face adresimi açıp ömer'e pm atacaktım şerefsizim siteye ne oldu diye.
Böyle sorunlarda sitenin diğer sosyal hesaplarından durum adına açıklama yaparsanız seviniriz.
Arkadaşın yazısına küfürsüz olarak katılıyorum 2 gündür beynimi yedim twitter facebook sayfalarında hiç bir paylaşım olmadı.
-
http://youtube.com/watch?v=kHlP2XU-b2I
Facianın eşiğinden dönüldü. Az daha böyle olacaktık. Müge Anlı, Yalçın Abi kim var kim yok devreye sokacaktık.
-
facebook grup adresi bilen mesajla atabilirmi .
face yok fake hesaptan eklim olmuyo bu durumlarda bi haber kalıom
-
beyler manita yaptım şeyh 2 gün daha kapatırsa evlenirim