Tahribat.Com İçin Şarkı Yazan Adam-Nickimyok-Tahribat Jingle.Mp3
-
ben beğendim iki beyin seslerini
ama rapi bağlılık derecesinde sevmediğim için diğer söyleyenin(rap yapmayanın) sesini daha çok sevdim diyebilrim
yumuşak diyenler de buldunuzda bunuyosunuz diyorum :|
birde müziği sizmi yaptınız yoksa hazırmıydı?
rapte müzik yapılır mı alınır mı bilmiyorum da
-
grey-cells bunu yazdı:
-----------------------------ben beğendim iki beyin seslerini
ama rapi bağlılık derecesinde sevmediğim için diğer söyleyenin(rap yapmayanın) sesini daha çok sevdim diyebilrim
yumuşak diyenler de buldunuzda bunuyosunuz diyorum :|
birde müziği sizmi yaptınız yoksa hazırmıydı?
rapte müzik yapılır mı alınır mı bilmiyorum da
-----------------------------o yumuşaklık değikleri ismailin yumulaklığı şarkıya bişi dediğkleri yok
bende beğendim hoş olmuş :D
-
kardeş parca süperdi önceden dinLedindi fakat Link gebermiş saa zahmet yeniden rapidLesene (:
-
eski konuları hortlatmak pek huyum değildir ama mp3leri kurcalıodum birden gördüm aklıma geldi bu şarkıyı dinlemeyen birsürü murid vardır şimdi :)
konu üzerinde nerdeyse 1 yıl geçmiş cebit ve t shirt olayı öncesinden güzel olur diye düşündüm :) çok güzel bi şarkı kesinlikle dinleyin :)
iSo Ft. Orhan - Tahribat Jingle download: http://rapidshare.com/files/126636439/iSo_ft._Orhan_-_Tahribat_Jingle.mp3.html
-
Sorci hacım da mesaj yazmış ya : (
anasını sattıgımın yalan hayatı işte.yarın kimbilir aramızda kimler olmayacak :|
dinleyin hacılar güzel parçadır :)
-
muhaha zupper olmus :==) bide rock wersiyonu olsa tam super olur :)))
edit yeni cıktı sandım mk 1 sene onceninmiş tam :)
-
iso gopcityden misin ?
-
f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------
iso gopcityden misin ?
-----------------------------
bizim iso değil galiba bu :D -
Bende yapmak istiyom.. Bende yapmak istiyom.. Ben de ilgileniyorum ben de söz yazıyorum benimde sesim de iyi beni de alsanıza aranıza :D ??
-
Bir seyler ortaya koymak ve cabalamak acisindan tebrik ediyorum!
Ama elestirisel bakacak isem; Ben begenmedim, ritim ve soz uyumsuzlugu oldugu gibi ton ve vurgu yanlisliklari da var. Ayrica ses tonlarinin siralanisi da kotu... Bir daha bu sekilde bir calisma icerisine girerseniz ve yardim isterseniz elimden geleni yaparim:)