Tahribat!Com İstanbul Buluşması
-
Benide ekle hocam..
-
büyükada ama yanınada bi büyük lazım :D
-
şu anda boştayım eğer bir işe girip izin sorunu çıkmazsa ben gelirim.. ama mümkünse alkolsüz olsun :)
-
ya ben konu açacaktım anadolu yakası buluşması yapalım diye yine konu açılmış ada olurssa bana uyar
-
gelmeyi isterimde bayan arkadaş hiç yok galiba:(gelen
-
Hocam 18 temmuz olursa her türlü gelirim..
-
Şimdi Malum taksim olmasın diyorsunuz iyi hoş...
Adalar felan olsun diyorsunuz oda iyi hoş..Bisikletti yemeydi içmeydi olsun diyorsunuz oda hoş...Birde Üstüne disko kralı olucaksa cumartesi olsun diyorsunuz oda hoş..Lakin bu kadar parayı bulmak çıkarmak helkei iş araken bu işsizlikte o parayı bulmak hiçte hoş değil...
Tamam adalar yapalım yaş sınırlamasıda olmasın bisikletse yapalım ortak paracık toplayıp mangalda yapalım (Eğlenen eğlenir içende içer kimseye sorun olmucaksa) Lakin bisiklet yapmayalım..(Bir Saat bisiklet sürdüm kıçımda osurucak derman kalmadı)
Zaten adalar yapıp mangaldı bisikletti yol parasıydı derken ceplerde de derman kalmıcak yani okan işi bence baştan kaybolsun... Eğerki adalarda çok pahalı olur derseniz Taksimde bişiler yapalım derim hiç yoktan yarı fiyatına bişiler olur..(Adalara göre)..Bu aralar gani ganiye gittim arkadaşlarla gurup ortamı herkes aynı anda kalkıp aynı anda yiyip içtiği için hesapta felanda sıkıntı yaşamadık ki artık dükkan duruulmuş yani uğrayanıda yok toplu bir şekilde gidersek indirimde çakarız.. Fikir ve görüşlerim bunlardır saygılar..
Not:11 inde felan olucaksa yaz benide listeye...
-
bu arada beylikdüzü ve esenyurt ve kıraçtan iş arayan varsa çınarlı et lokantasının catering şirketi var hemen altında..
servis elemanı ve bayan bulaşıkcı aranmaktadır :)) gelmeden önce bana söyleyin yeter...
sigorta + askeri ücret + ulaşım malum yemek...
ayrıca askeri ücret..
-
puskullu bunu yazdı:
-----------------------------
gelmeyi isterimde bayan arkadaş hiç yok galiba:(gelen
-----------------------------ekstra olarak sen gel ben seni korurum :| ;)
la gamze müsaitsen sen gel duyuyon mu beni :|
-
lalada bunu yazdı:
-----------------------------
olum değişik bi yere gidelim lan.gidince lan istanbulda böyle bi yerdemi varmış amnk süper lan falan diyelim...?
-----------------------------aydos ! asdkasgjdas :W