Tahribat.Com İstanbul Oyun Turnuvaları İptal Edildi...
-
Benide sıkıştırın Counter'a :)
-
sanırım soldat işini halledebilirim atıl durumda 2 tane server var ama ünide çıkışlar kötü yani 2mbitlik adsl var sadece :D fiberoptiklerle 15mbit gelecek ama ocak civarı. Neyse bakarız.1.3.1 olur ama 1.4.1 sucks
-
bizde katılsak olmazmı hamachi den Çorum dayız :D
-
rbtx bunu yazdı:
-----------------------------
sanırım soldat işini halledebilirim atıl durumda 2 tane server var ama ünide çıkışlar kötü yani 2mbitlik adsl var sadece :D fiberoptiklerle 15mbit gelecek ama ocak civarı. Neyse bakarız.1.3.1 olur ama 1.4.1 sucks
hayır la zükerim :D
sen oynama :D
etraf kan gölü oluyo amk -
hp32 bunu yazdı:
rbtx bunu yazdı:
hayır la zükerim :D
sen oynama :D
etraf kan gölü oluyo amk
Aynen ak :D robocan varsa ben yokum!:P -
1-) Counter-Strike
2-) Age of Empires
3-) Red Alert 2
4-) Fifa/Pes
5-)CALL OF DUTY 2
bu oyunlara benide yazabilirsiniz... -
Benide yazarmısınız anadolu yakasından gelicem . ocağa kadar o hafta için zaman açmaya çalışıcam. Counter - strike a yaz bide hangi versiyonu olcak 1.5 ? 1.6? source ? hepisini biliom. cod2 ye yazarsan sevinirim hatta çok iddialıyım çok pis mp44 ve kar98k kullanırım .
ya bide beyler eğer buluşma olursa ben ilk defa katılımış olacam eğer bide avrupa yakasında olursa bulamam yolu falan :D . avrupada olursa anadolu yakasında olanlar buluşup öle gitsek olurmu belki benim gibi ilk defa gelecek olanlar vardır.
-
leyyynn bensiz cs mi oynanırla hayırsızlar:D nerde cs orda bn yazın benide @ ugur0
-
beyler istanbulda olcak kusura bakmayin server mer ayarlamayin bosuna
-
Hocam ne İstanbul u ?
Gel Hamachi de atalım ?
Toplam Hit: 14959 Toplam Mesaj: 119