Tahribat.Com İstatistikleri
-
ban yedimmiki ben hiç... ? :/
ben zaten şifreyi kaydet diyorum ve her defasında direk giriyorum
rene acaba bu login olma sayısını etkilermi yani şifre kayıtlıyken yaptıgımız girişler login olarak sayılmıyor degilmi sabahın 4,46sı saçmalamadım umarım
be_cool tarafından 11/Mar/13 04:47 tarihinde düzenlenmiştir -
piskopatix bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıDestinatioN bunu yazdı
hiç banlanmayan listesi yokmu =)
aktif olupda hiç banlanmayan Fcn var :)
bende varım !
profil istatisliklerini fcn ile karşılaştır hoca
yüksek ihtimal senden daha aktif :D
-
renegadealien bunu yazdı
Kişiye özel istatistik yapmıyoruz çünkü işsiz cok, oturup kasar. Ama senin için bakayım
En Fazla ProfiliGörüntülenenlerBosluk 106732 HolyDemon 24368 Abizittin 19273 WitchKing 15327 ghlwe 9982 HolyOne 9007 snnyk 8109 zamazingo 7598 renegadealien 7430 zone 7340 vaay bende varmışım :D konuyu yeni görüyorum bu istatistikten sonra 1000 kere daha artmış bende diyorum nasıl arttı bu kadar
zone tarafından 18/Nis/13 11:04 tarihinde düzenlenmiştir -
görüntüleme çoğulu saydığı için anlamı yok :D
en çok yorum sıralaması yapsanıza yiyorsa :D
-
İyide bu istatistiği etkileyen çok mühim değişkenler var : ) yani gerçekçiliği yok :P
En çok login olan'da Tahribaat şifresi kişişel Pc'sinde kayıtlı ise login sayısı eklenmiyr :D
-
trabs0n bunu yazdı
İyide bu istatistiği etkileyen çok mühim değişkenler var : ) yani gerçekçiliği yok :P
En çok login olan'da Tahribaat şifresi kişişel Pc'sinde kayıtlı ise login sayısı eklenmiyr :D
bende kayıtlı hocam
hersefer şifre girme baş olurmu amk
-
DJ_Alper bunu yazdı
görüntüleme çoğulu saydığı için anlamı yok :D
en çok yorum sıralaması yapsanıza yiyorsa :D
yaparız abi sen raad ol yıllara oranlanma olsun senin dibindeyim birde robin kuruse ve aliyk abiden sonra tabi :D sen nasılsa yaşlanıyorsun :P :D ahaha
trabs0n bunu yazdıİyide bu istatistiği etkileyen çok mühim değişkenler var : ) yani gerçekçiliği yok :P
simbianda da loginde takılı kalıyordu önceden butona tıkladıkça sayı artıyordu çömezlikten kurtulmak için denemiştim 2009da başarılı da olmuştu :) yani evet bir sürü hile hurda olabiliyor
-
ben günde 235234 defa giriyorum ama şifreyi hiç girmiyorum
kayıt yılına göre yine iyi girmişiz :)
-
zalimadam bunu yazdı
öhöm
-
CnkGn bunu yazdızalimadam bunu yazdı
öhöm
adam haklı bende günde en az 100 kere giriyorum :S
kısayollardada tbt ilk artık bişey okumak için olmasada ole tıklamak resmen alışkanlık oldu ilk tbt peşinden ne gelirse artık .
samaccc tarafından 18/Nis/13 13:43 tarihinde düzenlenmiştir