folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tahrıbat.Com Konya Bulusması

Tahrıbat.Com Konya Bulusması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_KoRSaN
    SaNaL_KoRSaN's avatar
    Erkek

SivereKTe  YapaLim :D  Koyun Keseriz :D ineq  Keseriz :D 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Tuğrul çaktırma, daha ömerle görüşmedim. Üstüne üstlük daha neyi de bulamadım...!!!

(Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Sen bide buzdolabına bak orada olabilir. Yoksa kanepenin altında kalmıstır. Orada da yoksa balkona bak. Kesin oradadır.

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordofdarkness
    swordofdarkness's avatar
    Erkek

sword da çaktırmıyor ama konyaya gitmeden önce okula yüklü miktar para harcadığı için bayramı sefil geçirdi. Bırak millete mevlana şekeri götürmeyi etliekmek yiyecek parayı zor buldu.

Neyi de almak için criminale söz verdiği Mesnevi'yi buradan almayı düşünüyor. Ama notebook aldığı için gene parası yok. Parasızlıktan geçtiğimiz pazar üniversitenin buluşmasına gidemedi. ( utanmaz ağlıyor bir de) Bir dünya da borcu var. Ne bok yiyeceğini kara kara düşünüyor. Ama o Mesnevi alınıp Criminal'e verilecek bir şekilde. Kendime de almayı düşündüğüm bir dizi kitap vardı Konya'da, ama hepsini oradan alsam bir milyar falan bırakır çıkardım herhalde.

Valla bilmiyom yumurtlar mı ama o neyi bu pazar alacam ondan bir şekilde. Bir mansur neyin de 300 ytl ye yakın bir değeri olduğunu bildiririm kendisine.

Kısa Pantolon, Paslı Çakı, Dizde Kabuk Bağlamış Yara, Kısa Çakı, Paslı Pantolon, Yarası Gözde Kalmış Kabuk
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    konya buluşması olursa tekrar haber verin yav :D gelelim bizde

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

la kırklareliden adam yok mu :)))

gerçi kırklareli de değilim şu an ama   olsa gelirem :))

Toplam Hit: 8836 Toplam Mesaj: 25