Tahribat.Com Kullanıcı Engelleme [Chrome + Firefox Eklentisi]
-
Liquid bunu yazdı
kendimden bazen nefret ediyorum. kendimi engellesem mi ?
Rica ediyosun @underzero ya istediğin kadar banlıyor.
Genelde sınavları veya yoğun işleri olan müridler dönem dönem kendini banlatıyor ama nefret de baya bi geçerli sebep.
-
@holyone gör gör
-
zeybekustasi bunu yazdı
Keşke mobilde de çalışacak bir şeyler olsa. Yoksa bazılarına küfretmemek için zor duruyorum.
kiwi browser yükleyip bu eklentiyi kullanabilirsin diye düşünüyorum
-
çok iyi eklenti ya. eline sağlık
-
-
ajan1111 bunu yazdıblackstone_tr bunu yazdı
herkesin listesinde
1 numara olacak kişiyi biliyorum yemin ede
1 bilirim ama ispatlayamam
ajanlık yapamam.yemine gerek yok kendimin ne mal olduğumun farkındayım, biliyom 1 numara benim (; 1 numarayı kimseye kaptırmam (:
@ajan1111 seninde düşüncelerin aykırı ama hiçbir yorumunda insanları kışkırttığını , sinir bozucu yorum yaptığını ve en önemlisi insanları fişekleyip grupladığını görmedim, sen sadece kendi düşüncelerini insanlara anlatıyorsun... Bu sebeple emin ol 1 numara sen değilsin..
Tüm TBT'nin aklındaki 1 numara laz bir arkadaştır... (Ben insanları sever ırklarına vs vs ayrıştırmam yanlış anlaşılmasın.)
-
Birlikte yaşamayi ögrenmelisiniz diyor seyhimiz yoksa yapardı bisiler.
-
can498 bunu yazdıajan1111 bunu yazdıblackstone_tr bunu yazdı
herkesin listesinde
1 numara olacak kişiyi biliyorum yemin ede
1 bilirim ama ispatlayamam
ajanlık yapamam.yemine gerek yok kendimin ne mal olduğumun farkındayım, biliyom 1 numara benim (; 1 numarayı kimseye kaptırmam (:
@ajan1111 seninde düşüncelerin aykırı ama hiçbir yorumunda insanları kışkırttığını , sinir bozucu yorum yaptığını ve en önemlisi insanları fişekleyip grupladığını görmedim, sen sadece kendi düşüncelerini insanlara anlatıyorsun... Bu sebeple emin ol 1 numara sen değilsin..
Tüm TBT'nin aklındaki 1 numara laz bir arkadaştır... (Ben insanları sever ırklarına vs vs ayrıştırmam yanlış anlaşılmasın.)
ohh be beni anlayan var demekki (: aynen dediğin gibi hocam ben öyle düşünüyorsam öyledir böyle değildir (;
ve ben hiçbir kullanıcıyı da engellemem herkese saygım vardır. herkesin neler dediğini okurum ama, zaten kişilik olarakta herkesi dinlerim ama kendi doğru bildiğimi yaparım.
-
underzero bunu yazdıIncanus bunu yazdıunderzero bunu yazdı
* yazarsak herkesi engeller mi?
birde Holyone engellenemez kurali eklenmeli :)
Under abi konuyla alakasız ama sormak istedim konulara yapılan mürit yorumlarının sağ üstünde bulunan ''şikayet'' butonu çalışıyor mu?
Calisiyor ama oraya Holy bakiyor bildigim kadariyla
Teşekkürler abi.
-
underzero bunu yazdı
* yazarsak herkesi engeller mi?
birde Holyone engellenemez kurali eklenmeli :)
* yaparsak alayını engeliyor çok komik oluyor bütün tahribat tertemiz oluyor :D
@baristbt eline sağlık valla muhteşem oldu bu eklenti :)
Ccaglayan tarafından 30/Oca/25 04:49 tarihinde düzenlenmiştir