Tahribat.Com Ne İş Yapar ?
-
ortamı güzel bu sitedeki ortam hiçbiyerde yok. internette olduum zaman tahribat hep açıktır. burdaki muhabbeti başka bi yerde bulmak imkansız. bütün kafa adamlar buraya toplanmış sanki
-
tahribat senin anlayamayacağın işler yapar seni o 2 kulağının arasındaki beynini çok zorlama
-
fuckara yaklaşımın doğru deil.
-
abi sinirlendim ya gezsin foruumu ne yaparız ne ederiz herşyi öğrenir saçma saçma konu aççıolar sinir ediolar
-
Sende haklısın. Forumu biraz dolaşsalar anlarlar Tahribat.com'un ne olduğunu.
-
yusuf kardeş tahribat o siyah zeminli sitelere benzemez burda muhabbet var dostluklar var ortam var.
aslında ben buradan hiç bir bilgi almadım sırf muhabbet için giriyorum ve çok güsel yalnızca bi soru sorana çıkıp saçma sapan cevap veren dengesizlere ayar oluyom
onunu dısında manyak güseldir burası -
Fuckara uslübuna dikkat et adam gibi cvp ver
-
nasılk hiç bi bilig almadım sende sorun mu war günde kaç yüz kere burda bilgi werilio çok fazla konu açıklanıo anlatılıo bilgi almadıysan sende sorun wardır
-
hay aq adama bak olm atlamasana lan herşeye
-
aga napimm ya forumu gezmiolar bishi yapmıolar böle konu açıolar ilk geldimde ben böle olmuştum ama sırf ban yicem die konu bile açmazdım zamnla öğrendim tahribatın ne olduğunu hayatımızdaki yerini we önemini araştırmadan hazıra konma denir buna benim düşüncem araştırsnlar hazıra konamdan öğrensinler unutmayalımki hazıra dağ dayanmaz buna göre konu açalım
Toplam Hit: 4617 Toplam Mesaj: 34