Tahribat.Com Neden E-Dergi Olmasın ?
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------
zamanında cok tartışıldı diye hatırlıyorum kayıtlara bakmak lazım
neden olsun ? sorusuna cevap bulursak düşünelim derim. (sosyal sorumluluk cevabını saymıyorum bile :F)
kendimiz calıp kendimiz oynayacaksak, vasat bişi cıkacaksa, ezber bozmayacaksak hiç elleşmeyelim
-----------------------------Hocam ındesıgn güzel bi şablon tasarlıcaz dergi editörleri yazarları olucak dediğim gibi sağlam ilgilenen 10 kişi bulsak 1 2 sayı sonra zaten insanlarında bakış açısı değişir nebiliyim farklı absürük şeyler buluruz mesela ben antalyadayım dergini bi köşesindede antalya buluşması yaptımızı varsayalım ve o buluşma ile ilgili resim konuşmalar vs vs gibi şeyler ekelene bilir gerekli gereksiz her türlü bilgiyi atarız :D o ay meydana gelen olaylardan ama tabi dediğiniz gibi ilgilenecek yarı yolda bırakmıcak insanlar lazım site yönetimide destekveririse on nurama olur
-
önce şu kafalardaki tabu yıkılabilirse işte tutmaz bu en fazla 5-6sayı kimse okumaz bu nasıl dergi insan kuşe kağıda basardı karı kızda koyardı oydu buydu filan bunlar atlatıldıktan sonra çokta güzel olacağına inanıyorum. belirli konularda uzman arkadaşlar atıyorum birisi notebook bakımı ile ilgilenir birisi güvenlik programlarını test eder. birisi ayın top 10 uygulamasını yazar.
geniş bi haber bölümü obu derken çok taşşaklı şeyler çıkabilir..
ama önce tabularrrr ! :)
-
eğer dergi olacaksa şurda bahsettiğim şekilde olmalı ;
http://www.tahribat.com/Forum-Turkiye-De-Neden-W3school-Php-Net-Tarzi-Olusum-Yok-137041/
Türkiye ye damga vuracak şekilde.Tahribatın buna alt yapısı var ama 1-2 döküman yazıp bırakacak adamlar olmamalı.
-
BarisYigit bunu yazdı:
önce şu kafalardaki tabu yıkılabilirse işte tutmaz bu en fazla 5-6sayı kimse okumaz bu nasıl dergi insan kuşe kağıda basardı karı kızda koyardı oydu buydu filan bunlar atlatıldıktan sonra çokta güzel olacağına inanıyorum. belirli konularda uzman arkadaşlar atıyorum birisi notebook bakımı ile ilgilenir birisi güvenlik programlarını test eder. birisi ayın top 10 uygulamasını yazar.
-----------------------------Aynen öyle valla hocam biz bişeyler yapmaya çalışıyoruz ortada daha bişey yok birisii der 2 3 zor cıkarırsınız birider kopyala yapıştır yaparsınız tasarım nasıl yapılır basılır nasıl düzenlenir iyibilirim grafik ajansında çalışıoyrum matbaa okuyorum. Dedim topluma bi faydamız olsun bizede hem kendimizi geliştirme hemnde zamanımız değerlendirme imkanı olurdu ama yok..
-
hocam dergi radyo televizyon vs.. para kazanmak için yapılır. para kazanmak için çalışanlar olması lazım. başlı başına bir işten söz ediyorsun. varsa deneyimli adamlar dergi de çıkartılır ama gerek var mı hakkaten..
-
nevorapat bunu yazdı:
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------Aynen öyle valla hocam biz bişeyler yapmaya çalışıyoruz ortada daha bişey yok birisii der 2 3 zor cıkarırsınız birider kopyala yapıştır yaparsınız tasarım nasıl yapılır basılır nasıl düzenlenir iyibilirim grafik ajansında çalışıoyrum matbaa okuyorum. Dedim topluma bi faydamız olsun bizede hem kendimizi geliştirme hemnde zamanımız değerlendirme imkanı olurdu ama yok..
-----------------------------valla ben varım diyorum :D azbuz tanıyan olmuştur beni :)
elimden geldiğince bişiler yapmaya çalışırım.
böyle birşeyide destekliyorum.
tabiki beklenmez ilk 2 sayının yüzlerce indirilmesi veya okunması..
çekirdekten başlamadı herşey ?
buda öyle olur.
bakalım hayırlısı :)
-
Amd-x bunu yazdı:
yaa işte öyle.
buralar eskiden çayır idi çimen idi.
-----------------------------nerdeeeen nereye. haa gel gelelim ne oldum demeyeceksin ne olucam diyeceksin deeeel mi sercancığım
-
e-dergiden çıktı sanırım olay. Edebiyat köşeside yapılabilir her hafta müridlerin yazdığı yazılar, denemeler derlenip biri seçilip konulabilir.
-
tum sitelerde olsun tahribat da olmasın
-
Önce kaç kişinin e-dergi okuma alışkanlığı var onu sorgulamak gerek. Öte yandan bana gereksiz ve angarya geliyor.(Tbt çıkarırsa göz atarım, ayrı konu.)
Ama bu yapılana kadar konulara +1 imsi bi olay getirilse ve en çok oylanan(beğenilen) konular bir sayfada listelense, günün en sağlam konuları - haftanın, ayın vs..
daha kullanışlı güzel bi bölüm/sistem olur.Hem kimseyi kastırmaz öyle ekip falan.
Gerçi bu olay da siteyi sadece aktif forum konuları'ndan takip edenleri, yani ziyaretçinin büyük bir bölümünü o sayfaya çekebilir.
Bunu da istemeyiz.. S.ktiredin bence (: