Tahribat.Com Olarak E-Dergi Çıkaralım ?
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------
siz her ay ne öğrenmek istiyorsanız söyleyin.biz size hazırlayıp döküman bölümüne ekleyelim.gerisi zor.
böle daha iyi sorun soruyu konuyu bak üstad cvp lasın. -
Antikky bunu yazdı:
siz her ay ne öğrenmek istiyorsanız söyleyin.biz size hazırlayıp döküman bölümüne ekleyelim.gerisi zor.
her konuda sorabilir miyiz ? -
baron_27 bunu yazdı:
Antikky bunu yazdı:
her konuda sorabilir miyiz ?
hangi her konu :) -
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------Valla burdakilerin ayy bunumu bilmiyosun diyecegi şeyler ögrenmek istiyorum:D
daha dorum kurmasını falan bile bilmiyorum:D
onu bi adım adım şettirsen:D
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------şimdiden üşendim !!
kim uğraşcak onunla devamlı..
ayrıca:arama butonu var :)
Tahribat Dergisi çıkarsakmı acaba :)
-----------------------------Konu DJ_Alper tarafından 17 Haziran 2006 (Cumartesi) tarihinde açıldı.
hey gibi hey 2 yıl önce açmıştm ama katılan olmadı yoksa süper çıkartırdık pdf formatında :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------şimdiden üşendim !!
kim uğraşcak onunla devamlı..
ayrıca:arama butonu var :)
Tahribat Dergisi çıkarsakmı acaba :)
-----------------------------Konu DJ_Alper tarafından 17 Haziran 2006 (Cumartesi) tarihinde açıldı.
hey gibi hey 2 yıl önce açmıştm ama katılan olmadı yoksa süper çıkartırdık pdf formatında :)
-----------------------------o konuyu açtıktan bi gün sonra öss vardı :|
ve ben o tozlu sıralardaydım :|
-
e- dergi biraz zor olur gibi aslında zor da deil de ciddiyet ister ama bence forumun komple e-book yapılması daha ii olur
-
Hocalar bu iş soru sormakla olmaz şöle olur.
Gelir dersinizki atıyorum,en iyi uzaktan yönetim programı hangisi? yada en iyi kurtarma programı şimdi tabi bunların test süreçleri ve uzun uğraşlar geretirior.Chip tutupta en iyi veri kurtarma programını yazı dizisi yaparken format attım hangisi en iyi kurtardı diye bakmıyor.Bizdede ne o ekip var nede o kadar boş vaktimiz.
Ama her ay programalama donanım windows yada işte ne biliyim bu dergilerde ne tip bölümler varsa,yapılabilir.
Kaldıki bu tip dergilerde yazan şeylerde pek bilgiye doyum verici şeyler değil...
ortalama ingilizcesi olan bir insan cnetten,computerworld gibi sitelerden çok rahat herşeyi takip edebilir.Dergi işi ciddi boş adam işi.Yani dolu dolu boş vaktin olucakta,yapıcaksın...
kaldıki ben oturup 10 sayıda 0dan asp dökümanı yazsam.Ne gerek varki abiler piyasada asp php .net dökümanımı yok...? -
e-dergiyle kım uğraşır yapcaksak normal kuşe kağıda dergi olsun :)