Tahribat.Com Olarak Facebook.Com Da Grubumuzu Kurduk
-
grubumuzun ismi 'tahribat.com' olarak gecmektedir.
http://www.facebook.com dan tahribat.com uyelesi herkesi bekliyoruz,
-
girdim hoca gruba
-
salla ya hep elin gavurlarının sitelerini zengin ediyorus google youtube v.s v.s Bu siteyi tutmadım ben saçma
-
sende mi amca?
-
biraz silah zoruyla oldu,
sirkette sekreter uye degilmisin, dunya calkalaniyor nasil girmezsin falan demeye basladi,
caner (criminal) de bi ara cok israr etmisti tahribat grubunu kuralim diye kismet bu guneymis, geyik birsey
-
hoca valla ben bundan hiç bişe anlamadım :) bi türlü üye olamadım :)ilk defa böle bişeye bu kadar uyuz oldum :) sanki tüm isimler alınmış :):): hala da olamadım :|
-
Böyle sitelerden hep kıl olmuşumdur Tahribat olunca işin içinde ;) hayırlı olsun
-
Bende geldım =)
Daha tam cozemedım su facebooku ama guzel bısı :P
-
bence güzel bir site "ebemide bulucam allahın izniyle facebookta" diye bi grup war harbiden doğru birçok eski arkadaşımı buldum
-
bu tür siteler çok sakat. Buraya gerçek bilgini veriyorsun.Sonra senin internetteki yaptıklarından burdaki gerçek bilgilerin vasıtasıyle bulup,sana mokoyu vercekler.( Diyelimki el kaide militanısın CIA ile dövüşüyon.İnternetteki ufak bi zalaklığından yakalanırsan CIA seni oyar )
İnternete gerçek bilgi verilir mi looo:| Benim tüm kayıtlarım nettekiler sahdedir. facebookada üye olurken sahte verdim.Kendi arkadaşlarıma ben ulaşcam.Bana kimse ulaşamıycak ;)
-
hocam feysbuku boş verin orkuta geçelim o daha iyi , türkiş mal :)