Tahribat.Com Sakarya İftar Toplaşması
-
ben mezun oldum siz toplaşın :@ 3 sene ordaydım hiçbişe yapmadık şimdimi oluyo :@ kızgınım kırgınım küsgünüm @Destination da oralardaydı oralardamı hala bilmiyorum ama bi onada ulaşın isterseniz
-
Peroksit bunu yazdı
piskopati_x : istanbulun neresinden gittiğine bağlı hocam anadolu yakasından biryerden gidersen pendik tarafından mesela 2.5 - 3 saat sürüyordu sanırım avrupa yakasından 6 saatte gittiğimi biliyorum bayramdı ama ozaman :D ( tabi benim gittiğim yer hendek oda var)
ne 6 saati yahu ? esenler otogardan, sakarya otogara 2 saatten fazla sürmüyor. köprüde trafik kitliyse 3 saat (akşam ve sabah saatleri) öğle vakti en uygun :)
-
ajan1111 bunu yazdıPeroksit bunu yazdı
Beni kabul edermisiniz hendek'liyim :D
sen yeterki gel ;) ewet kent park uyar kavun karpuz peynir kola pide vb şeyler olabilir.
smirnoff oruçluyken aklına gelmemiş heralde :D cuma akşamına yapacaz iftarı. okanı da yaz hacı aradım onu geliyo.
@piskopati_x
hafız gel tabiki ama iftar buluşması yapacaz. otobüsle 1:45 sürüyodu. köprü trafiği filan geçe kalabiliten yüksek.
bilmiyom hocam yarın soylicem keşin bir şey gelirsem sabahtan gelirim zaten :D
-
istanbul dan sakarya en ucuz nasıl gidiliyor ki
-
tren olaydı 12 tl ye gidiş dönüş bilet vardı. bence şimdi gazlı araban varsa otobüsle aynı fiyata gelir. en son bildiğim kadarıyla 20 küsür bişey di.
-
her sakarya bululmasında oldugu gibi malum soruyu sorcam :D
istanbul sakarya arası kaç saat :P
-
HeadBanger bunu yazdı
bekliyorum hafız. organizasyon bizden bu sefer. gelenler aç kaldı yok :D
edit: 2 saat esenlerden, 1,5 saat haremden
sir tarafından 09/Ağu/12 00:38 tarihinde düzenlenmiştir -
HeadBanger bunu yazdı
yasin yapma bunu :D
-
benim burdan o zman 5 saat .D
-
ajan1111 bunu yazdı
tren olaydı 12 tl ye gidiş dönüş bilet vardı. bence şimdi gazlı araban varsa otobüsle aynı fiyata gelir. en son bildiğim kadarıyla 20 küsür bişey di.
gidiş gelişmi 20