Tahribat.Com Sql İnjection Tools Download
-
Tahribat.Com Sql İnjection Tools V1
Merhaba arkadaslar TBT Sql İnjection Tools V1 Üyelerimizin Kullanımına Açılmış Bulunmaktadır..Programımız V2 Olarak Önümüzdeki Aylarda Dahada Geliştrilerek Güncellenicektir..
Program Download Adresi : http://www.tahribat.com/sqlinjection.asp
Program Özellikleri :
- Access ve Mssql Database Kullanan Sistemler Üzerindeki Sql İnjection Açıklarından Yararlanarak Tablo isimlerini Dener ve Bulur
- Access ve Mssql Database Kullanan Sistemler Üzerindeki Sql İnjection Açıklarından Yararlanarak Kolon Sayısını Dener ve Bulur
- Access ve Mssql Database Kullanan Sistemler Üzerindeki Sql İnjection Açıklarından Yararlanarak Kolon İsimini Dener ve Bulur..
- Uncloesed Hatasından Faydalanarak Tablo ve Alan Adlarını Listeler.
- Mysql Database Kullanan Sistemlerde Üzerindeki Sql İnjection Açıklarından Yararlanarak Tablo İsimlerini Dener ve Bulur.
- Mysql Database Kullanan Sistemlerde Üzerindeki Sql İnjection Açıklarından Yararlanarak Kolon Sayısını Dener ve Bulur.
- Mysql Database Kullanan Sistemlerde Üzerindeki Sql İnjection Açıklarından Yararlanarak Kolon İsmini Dener ve Bulur.
- Md5 Şifreleme Algoritmasını Kendi Bünyesinde Kırmayı Dener Eğer Bu şekilde bir başarı sağlayamazsa Online Olarak Md5 Cracker hizmeti veren Siteler üzerinden kırmaya çalısır ve size sonucu verir.
Programın Amacı :
Bu yazılım web güvenliği üzerine çalışan kişilere kolaylık olsun diye yazılmıştır..Ama siz gidipte bununla site hacklerseniz veya illegal amaçlar için kullanırsanız bütün sorumluluğu size ait olur....
Download : http://www.tahribat.com/sqlinjection.asp
Ekran Görüntüsü :
-
emre erdin demek sonunnda muradına :D :D
hayırlı olsun. -
hekır gnka :D saol süper program :|
-
artık bizede klavyene sağlık demek düşüyor.
-
runtime 339 error verdi vista dayım .net yüklü değil .net framework mü lazım?
-
nası gullanacaağaz vaydeyo isteriyük
-
tablolar için vs. wordlist yok kendimiz mi oluşturmalıyız?
-
elinize sağlık.
program kullanacak kadar düşmedik eskiden program yoktu :)))
-
Ellerine sağlık.
Hangi dil ile yazdın hoca?
-
İçinde Wordlist.txt olması gerekiyor ? Yoksa Yüklerim buraya kendi kullandığım Wordlist dosyasini.. Program VB ile yazilmiştir .net ile değil Herhangi bir Framework versiyonunu kurmanıza gerek yok :) Video yu yarın yüklicem... Runtime hatası vermesinin sebebi şu oluyor genelde .. Sitede açık olmuyor, yada sql querylerini kabul etmiyor site :) Yada herhangi bir sonuca varılmıyor ozaman veriyor.. (bazen) V2 de onu düzeltiriz benim karşıma pek çıkmamıştı..
-
TR_ip sana da bu yakışır zaten. valla tebrikler. İlerki zamanlarda kim bilir daha neler yapacaksın ? 10 numara iş çıkartmışsın fakat kullanımı zor gibi. Programı açıp kapadım 1dk falan baktım, kullanamadım :D
Tekrar eline sağlık :D
Artık bırak bu işleri Visual Studio 2012'yi sen yaz :D