Tahribat.Com T-Shirtleri Tasarım Yarışması
-
Ewet sınırlı sayıda üretip bedawa dagitilacak olan Tahribat.com Tshirtleri için grafik yarışması açılmıştır.
Birinci seçilen tasarımcımızın Ödülü yarım kilo taze soğandır.
Katılımınız için dizaynınızı bir adrese upload edip urlsini buraya yapıştırmanız yeterli olacaktır. Arkalı önlü yada tek taraflı dizaynla katılabilirsiniz.
-
bedava mi???
finansorumuz kim? -
Bence sadece kollarında yazı olsun
-
ne ? design yarışmasımı ? ? nerde?? hani?? soğanları hazırla lem holy :)
-
komşuda pişer jerüyada düşer :)
-
eheheue ben hemen tasarlayacam rakiplerie başarılar diliyorum iyiolan klazansın soğanları kapsın:)
-
JerusaLem bunu yazdı:
-----------------------------
komşuda pişer jerüyada düşer :)
-----------------------------
euheue abi süpersin
şimdi t-shirt tasarımı için kasmamak gerek zira aşırı görsel tasarımlar elde patlıyor niye derseniz baskı sorunu iyi bir tasarım baskısı pahalıya mal oluyor (Bursa'da)30$ gibi sadece baskı, birde t-shirt fiat var tabi eğer orta halli bir tasarım yapılırsa pek abartısı olmayan ucuza olabilir demem oki bu sözüm Designer'a yapılan t-shirt tasarımı bizim ki gibi bilgisayarda hatıra olarak kalabiliyor :):)
-
Hadi yiğitler sade ve en güzeli olan olsun bedava yerine ortak bi fon oluşturup herkese dağıtılsın
-
Finansörünüz ben, gerci su anda finanse edecek durumda deilim ama kafaya taktimmi bulurum bi yolunu, kargo parası dısında bedawaya yolliabilecez ama tabiki en cok katilanlara yollicaz, 250 den assa basmicaz, ama tabi bize cikaricaklari fiyat da önemli. orasini bana birakin siz taze soğan için kapışın, zamanınız bol :) .
-
Benim daha önce yaptığım bir tasarım vardı ama t-shirt olayı bir ayrı oluyor.Boyutları lazım renkleri aslında fazla abartmamk gerk ki böyle bir olaya girersek fiyat yükselir, düsük fiyattada soluk ve kopuk çıkar. T-shirt tasarımı çok ayrı bir olay bence ama neyse..
(boyut konusunda bir fikrim yok belirteyim)
-----------------------------------------------
http://www.geocities.com/burakbahceci/thrbt.jpg
http://www.geocities.com/burakbahceci/thrbt2.jpg
çok fazla uğraşamadım kusura bakmayın.
(2. renkleri uçuk biliyorum:)
-
8mm kardes onlari basacak matbaaya odeyecegimiz parayla her halde sifir bi pc cekeriz altimiza :)
guzel olmus ama
beyaz bi tsort siyah uzerine veya siyah tsort uzerine beyaz yazi ile
on tarafta tahribat.com yazsa
sirt tarafinda ise nick veya sloganimiz yazsa
hem sade ucuz ve guzel birsey olur...
Toplam Hit: 26649 Toplam Mesaj: 115