Tahribat.Com Tema Desteği - Beta
-
Linklerin üstüne gelince yanıp sönmesi sanki yeni bir webmaster her şeyi kullanmak için yapmış gibi duruyor. Çok amatörce.
-
judge bunu yazdı:
-----------------------------
HolyOne abim senin sitenin temasını cok begeniyorum benim temama nasl editleyebilrirz yardımcı olursan sevinirm site bilgilerim profilimde mevcut yardımlarını bekliyotrm
-----------------------------ilk mesajda rar olarak temayı ayıklayıp vermişim daha ne kadar kolaylaştırabilirim =)
-
aktif forumlardaki beyaz çok cırtlak duruyor,griye dönük bir renk tonu daha iyi gider.
-
Orası malesef csse dahil değil =) adamın yapabileceği bişey yok ekleyecem orayı, tema değişince çıktı eksikler
-
edit: ulan metin editörün gazabına uğradık mikti attı mesajı.
Dediğim gibi ana tablelere id verilirse süper olur
-
HolyOne bunu yazdı:
judge bunu yazdı:
HolyOne abim senin sitenin temasını cok begeniyorum benim temama nasl editleyebilrirz yardımcı olursan sevinirm site bilgilerim profilimde mevcut yardımlarını bekliyotrm
-----------------------------ilk mesajda rar olarak temayı ayıklayıp vermişim daha ne kadar kolaylaştırabilirim =)
-----------------------------abi ben acemiyim bu konularda yardımlarını bekliyorum
-
holü operanın mesaj editörleri sorunlarına nezaman el atıcan?
-
Caliber bunu yazdı:
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
http://tahribat.com/svrcommand.asp?theme=Caliber
Arka plan değiştirilmeli bence.
-----------------------------Öneriniz nedir? Lötü olan yeri neresi daha doğrusu koyu mu birazcık hemen halledeyim.
-----------------------------Bi önerim yok ama kötü duruyor bence.
http://tahribat.com/Aktif-Forum-Konulari ndan takip ediyorum ben. Kare kare kötü olmuş, göz yoruyor.
-
caliber teması gayet güzel birde banner ın sagına bi şekiller grafik fln eklense daha güzel olr bence.
-
siyah - gri alevli falan bir tasarım çizeyim bende müsait bir vaktimde. tahribatın ruhunu yansıtsın :)