Tahribat.Com "Un Bu Kadar Hite Nasıl Sahip Olduğunu Kendimçe Bulduğum Sebepler Aşağıda.
-
aq diğer ortamlarda aq desem banlıyorlar illa teşşkür ve + rep vercen böyle ortamın aq :D aq diorum karizma oluyorum burda amk :D
-
nonviolen bunu yazdı:
-----------------------------
aq diğer ortamlarda aq desem banlıyorlar illa teşşkür ve + rep vercen böyle ortamın aq :D aq diorum karizma oluyorum burda amk :D
-----------------------------+10
a.q :D
-
Karı olmayan her yerde huzur vardır.. (Yatak odası hariç:) burda da en güzel olanı bu sanırım sap sap takılıoz :D kız arkadaşlarımdan kurtulduğum yegane mekanda diebilirim :D
Dedikodu yok,direk aq var,içinden geçeni ekrana kusma,sıkılmadan sitede durabilme,fanatik akplilerle mücadele gibi vs. şeyleri rahatlıkla yapabiliorum şahsen :)
Kötü tarafı Holy abünün yeni programlar icat etmemesi.. Eskilerini gezinmekten gına geldi artık her giridğimde yeni bir program görme umudum bok oluo :D
-
40 yaşından sonra bilgisayarla tanışmış, bilgisayarıda açıp kapatmayı Tahribat tan öğrenmiş biri olarak, siteyi teknik değerlendirmeye tabi tutacak değilim. Ama şu kadarını söyleyebilirim : Tahribat " Sürüden ayrılanların " beğenebileceği bir yerdir.
-
Asıl burayı burası yapan, benim gibi n00b bir userin bile,
Decameron gibi saygı duyulası ve yüce bir admine
"Naber aşkım benim yakışıklım"
Diyebilmem : )
Dimi yakışıklı adminim :P
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------Asıl burayı burası yapan, benim gibi n00b bir userin bile,
Abü konuyla alakasız ama "n00b" carom 3d oynuyormusun? :) -
cehaletimi bağışlayın da noob ne?
-
çömez, çırak, fazla tecrübesi olmayan gbi sıralayabiliriz TugrulBaba...
-
Musket gibim bise :D
-
TugrulBaba bunu yazdı:
cehaletimi bağışlayın da noob ne?
Genelde Carom3d bilardo oyununda kullanılıo bu laf... Oyunu bilmeyen anlamında :Dçömez, çırak, fazla tecrübesi olmayan vs. gibide Devam edio :)