Tahribat.Com Üyelik Alımları Kapanmıştır... [Güncellendi -4]
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Nespace bunu yazdı:
-----------------------------
Rene abi peki 90 gün içinde şu siyah leke gidiyor mu?
-----------------------------evet...
-----------------------------rene hoca desene banların açılması mucize
-
forumda bu aralar cok fazla siyasi konular acılıyor acılmasına bişey demiyorum ama hemen kavga baslıyor..Böyle konularada el atın hocam.
-
Kesinlikle çok isabetli bi karar olmuş bu gün 1 2 topic grdüm oha dedim
başlık sony ip900 mü ne mesajın içerii 150 düştü yuh artık ya dedim üstüne bide pm atıyo alıcakmısın diye:D:D
mrk edenler için link http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=70224
Yine başka bi topic
Tuz ruhu içtim napiyim?!?! zaten başlıı bile yeterli yani
-
alpis bunu yazdı:
-----------------------------Kesinlikle çok isabetli bi karar olmuş bu gün 1 2 topic grdüm oha dedim
başlık sony ip900 mü ne mesajın içerii 150 düştü yuh artık ya dedim üstüne bide pm atıyo alıcakmısın diye:D:D
mrk edenler için link http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=70224
Yine başka bi topic
Tuz ruhu içtim napiyim?!?! zaten başlıı bile yeterli yani
-----------------------------hocam benimde senin bugün bi kaç konu yüzünden sinirlendiğin dikkatimi çekti gereksiz çok konu açılıyor haklısın gerçekten
-
rene hocam tam anlamadım peki ben şöyle bi mesaj yazsamda banlanacakmıyım ;
selam arkadşlr
yani hiç bi türkçe harfi değiştirmeden sadece o harfi çıkarsam yani kısacasını yazsam ?
inşallah kısaltma serbest olur yoksa ben zor alışacam valla :)
-
djtyk bunu yazdı:
-----------------------------rene hocam tam anlamadım peki ben şöyle bi mesaj yazsamda banlanacakmıyım ;
selam arkadşlr
yani hiç bi türkçe harfi değiştirmeden sadece o harfi çıkarsam yani kısacasını yazsam ?
inşallah kısaltma serbest olur yoksa ben zor alışacam valla :)
-----------------------------
imzan biraz garip geldi bana
''gururluysaN tbt yi tbt liysen gurur unutacan!'' -
Renegadealien'a en derin saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum zira ben de yazım kuralları konusunda hassasım , konu açmayı düşünüyordum rica niteliğinde üyelere ki baktım bu konuya da değinilmiş .
Çok iyi oldu bu , teşekkürler !
-
iyi olmuş. emo gibi yazmaya başlamıştı bazı müridler.
-
Tamda senin icin bir uygulama olmus.
Sasirmadim dogrusu.Son günlerde cok siyaset konularinin acilmasina bir lafim yok, Türkiye'de bu kadar ilginc gelismeler yasanirken neden tartisilmasin.
Tartisilsin ama belli bir saygi cercevesi icersinde.Siyasi konularda hep ayni tarz mesajlari görmekten usandim.
- allah size akil fikir versin
- bu nasil bir zihniyet
Bu tarz mesajlara yer verilmemeli. Siyasi konularda daha cok aciklayici mesajlarin yer almasi gerekiyor.
Bir kac mürid aciklama ve bilgilendirme yapmadan karsi tarafi laf kalabaligi ile kücük düsürüyor. -
HyKo bunu yazdı:
-----------------------------essan.. djtyk arkadaşımız birşey yazmış bi tükürmediğin kaldı herife.gördüğün gibi birşeyi öğrenmek istiyo reneden.. sen bu kadar lafla neyi amaçlıyorsun hacı?
rene birşey dememiş adama sen sıvadın resmen..
-----------------------------yok hocam yanlış anlaşılmasın arkadaşımız kısaltma yapabilirmiyim falan diyorda sürekli reneyide gereksiz yere meşgul ediyoruz arkadaşlar.. öbür tarafta ses çıkmadığına göre rene şimdilik uyuyordur.. mesajı görse cevap verir eminim.. konunun uzamaması için mesaj düzeltildi ok mi ? benim bişey amaçladığım yok..