Tahribat.Com Wallpaper Calismasi
-
Abi bu daha çak "tahribat" adlı bir oyunun artwork ü gibi olmuş :) ama wallpaperlık görevini iyi yapıyor terbiyesiz benim hoşuma gitti...
-
tahribat.com piyanist şantörlerin sitesini heyklemiş gibi olmuş ahahha o orgun üstüne korg yaz tam olsun :|
-
Evet arkadaslar, calismamai tamamlamama az kaldi. biraz daha ilham, hayalgucu ve sizlerin yardimlariyla 2 gune kadar biticek....
Buyurun bu da benden 2. bir jest ;)

-
gayet hoş olmuş hocam eline sağlık fakat iskeletin gözleri çok kırmızı biraz daha koyu yapabilirsin birde font çok sırıtıyor oyun sitelerinde ki font gibi böyle daha sağlam bir font kullanabilirsin.
-
Naps bunu yazdı:
-----------------------------
gayet hoş olmuş hocam eline sağlık fakat iskeletin gözleri çok kırmızı biraz daha koyu yapabilirsin birde font çok sırıtıyor oyun sitelerinde ki font gibi böyle daha sağlam bir font kullanabilirsin.
Dostum henuz bitmedi zaten. fontu photoshoptan ekledim. 3D yazicaktim ama abarti olmasin dedim. Photoshopta saglam font yazabilecek olan varsa bana PM atsin ;) -
VBDream bunu yazdı:
Abi bu daha çak "tahribat" adlı bir oyunun artwork ü gibi olmuş :) ama wallpaperlık görevini iyi yapıyor terbiyesiz benim hoşuma gitti...
Ahahah dai, habire ilham gelip duruyo. boyle devam ederse, manyak seyler cikabilir ortaya soylemedi demeyin :DBu wallpaperin videosunu da yapiyorum simdi :D bitince onu da ekliycem....
-
İkiside güzel ama ilki daha güzel bence
-
hacı amblemdeki renk biraz gözüme battı ortama göre başka bir renk daha güzel olabilir sen bilirsin yinede
Toplam Hit: 3847 Toplam Mesaj: 29