Tahribat.Com Yeniden Aktif...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Merhaba Sevgili Müritler...

Yaklaşık 5 ay önce, mevcut tahribat.com serverının bandwith aşımı gerekcesi ile kapatılması sebebiyle başlayan ayrılığa artık bir son veriyoruz :)

Bildiğiniz gibi Tahribat.Com Serverının yönetimi HolyOne ve Ben tarafından gerçekleştirilmekte. Fakat Tahribat.Com yüzlerce mblık database"i, gelişmiş backup ve uptime sistemleri, loglama ve kayıt sistemleri ile kendi başına bıraktığınızda çalışabilecek bir web sitesi değil...

Bundan dolayı, Hem holynin iş/askerlik problemleri, hem benim okul problemleri ve bulunduğum mekanda internetin olmaması sebebi ile siteyi bir süreliğine kapatmayı, ve .net versiyonunun kodlanmasını tamamen bitirip, problemlerimizi düzene koyduktan sonra siteyi yeniden aktif hale getirmeyi planlamıştık...

Önceki düşüncemiz asp.net versiyonu olmadan siteyi açmamak idi...

Fakat holy işlerini yoluna koydu, bendeki okul problemi rayına girdi ama asp.net versiyonu daha bitmedi :)

İşte bundan dolayı, müritlerimizi artık daha fazla bekletmek istemediğimizden yeni versiyon tamamen kodlanana kadar, müritlerin istekleri doğrultusunda eski siteyi açmayı uygun gördük..

.Net versiyonuna geçildiğinde mevcut databasei koruyacağımızdan dolayı bu siteye yazdığınız herhangi bir veri yada üyelikleriniz yeni sistemede aynen aktarılacağı için kesinlikle bi korkunuz olmasın...

Bu arada mevcut kapalı kalma süremizi değil, ben serverı restart atana kadar bile ayuka cıkan tahribat.com hacklendi, tahribat.com kapandı, holy öldü, rene uzaya gitti, deca ir2yi öldürmüş hapse girmiş, serverı uzaylılar kacırmış tarzında ortaya cıkan dedikodulara itimat etmeyiniz :) Yazık kendilerini avutuolar elleşmeyin... :)

Tahribat.Com Efsanesi, bizler var oldukca var olacak arkadaşlar siz sıkmayın canınızı :))

Tariqat-ul Tahribat.Com Adına, Renegadealien

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    gazamız mubarek ossun :)
    ben yatiyim artık yatamadım kaldım m.k

bide kapanmamak üzere nice yıllara :)

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    Ne yani serverı uzaylılar kaçırmadı mı =|
    v8de yeter tbtliye, mis gibi kaymak gibi cillop gibi daha ne olsun.
    Huzura erdim valla :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    İnşallah Özledim beee :)) vallaha

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Evimize döndük. yeni sürüm olmasa da ne farkeder ki

Zimbabwe
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    Tahribatsız geçen hergün kabus oluyordu , az yemedik Holy\'nin başını :) Sonunda buradayız. İşte farkımızda burada zaten, tahribat.com\'lu olmak bir hayat felsefedir , bunu yaşayanlarız bizler :) Birde şu noktası var , bu alemi bilen bilir... Yıllar geçti , bakın bir çevrenize yıllardır kalan kaç site ayakta kaldı ( bu alem içinde olan ) , Bu arada rivayetlerede güzel bir açıklama yapılıcaktır yakın zamanda ;)

Tahribatla kalın =D

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    bütüna dmina bilerim vala beyinlerinizile fantazi yaptıgım için özür dilerim valla :D:D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    oh bea : D
    allah razı olsun.internet = çileydi.
    bi daha kapanma olmaması dileğiyle hayırlı olsun.
    ayrietten tbt biraz kapandı diye tbtyi satıp "kral cw,süper ayt-tbtyi salla" muhabbeti yapanlara kapak olsun
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    redfox
    redfox's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    La hoca amma uzun geçti bu ayrılık Kavuşturuna şükür Rene hoja nın Anti Çakalına Ve muhterem HOJA ya saygılar
    LA Sizi pek bi durgun gördüm canım ...

Tahribat Din işleri Sorumlusu
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek
    Oh be günlerim anlam kazandı a.k :)
    Ot gibi yaşıyordum lan TBT'sız :)
    Cümleten hepimize hayırlı olsun arkadaşlar..
    Sarılın bakalım yuvanıza :D

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GolgeleR
    GolgeleR's avatar
    Erkek
    bugünü yılbası ilan edelim t.ö t.s tahribattan önce tahribattan sonra manyak heyecan var simdi ben pcyi kaldırıodum ama vazgeçtim tahribatlı pc kalkarmı laaaaynnn daaaalın :D

BAN
Toplam Hit: 7913 Toplam Mesaj: 54