Tahribat.Com Yeniden Aktif...
-
Merhaba Sevgili Müritler...
Yaklaşık 5 ay önce, mevcut tahribat.com serverının bandwith aşımı gerekcesi ile kapatılması sebebiyle başlayan ayrılığa artık bir son veriyoruz :)
Bildiğiniz gibi Tahribat.Com Serverının yönetimi HolyOne ve Ben tarafından gerçekleştirilmekte. Fakat Tahribat.Com yüzlerce mblık database"i, gelişmiş backup ve uptime sistemleri, loglama ve kayıt sistemleri ile kendi başına bıraktığınızda çalışabilecek bir web sitesi değil...
Bundan dolayı, Hem holynin iş/askerlik problemleri, hem benim okul problemleri ve bulunduğum mekanda internetin olmaması sebebi ile siteyi bir süreliğine kapatmayı, ve .net versiyonunun kodlanmasını tamamen bitirip, problemlerimizi düzene koyduktan sonra siteyi yeniden aktif hale getirmeyi planlamıştık...
Önceki düşüncemiz asp.net versiyonu olmadan siteyi açmamak idi...
Fakat holy işlerini yoluna koydu, bendeki okul problemi rayına girdi ama asp.net versiyonu daha bitmedi :)
İşte bundan dolayı, müritlerimizi artık daha fazla bekletmek istemediğimizden yeni versiyon tamamen kodlanana kadar, müritlerin istekleri doğrultusunda eski siteyi açmayı uygun gördük..
.Net versiyonuna geçildiğinde mevcut databasei koruyacağımızdan dolayı bu siteye yazdığınız herhangi bir veri yada üyelikleriniz yeni sistemede aynen aktarılacağı için kesinlikle bi korkunuz olmasın...
Bu arada mevcut kapalı kalma süremizi değil, ben serverı restart atana kadar bile ayuka cıkan tahribat.com hacklendi, tahribat.com kapandı, holy öldü, rene uzaya gitti, deca ir2yi öldürmüş hapse girmiş, serverı uzaylılar kacırmış tarzında ortaya cıkan dedikodulara itimat etmeyiniz :) Yazık kendilerini avutuolar elleşmeyin... :)
Tahribat.Com Efsanesi, bizler var oldukca var olacak arkadaşlar siz sıkmayın canınızı :))
Tariqat-ul Tahribat.Com Adına, Renegadealien -
gazamız mubarek ossun :)
ben yatiyim artık yatamadım kaldım m.k
bide kapanmamak üzere nice yıllara :) -
Ne yani serverı uzaylılar kaçırmadı mı =|
v8de yeter tbtliye, mis gibi kaymak gibi cillop gibi daha ne olsun.
Huzura erdim valla :) -
İnşallah Özledim beee :)) vallaha
-
Evimize döndük. yeni sürüm olmasa da ne farkeder ki
-
Tahribatsız geçen hergün kabus oluyordu , az yemedik Holy\'nin başını :) Sonunda buradayız. İşte farkımızda burada zaten, tahribat.com\'lu olmak bir hayat felsefedir , bunu yaşayanlarız bizler :) Birde şu noktası var , bu alemi bilen bilir... Yıllar geçti , bakın bir çevrenize yıllardır kalan kaç site ayakta kaldı ( bu alem içinde olan ) , Bu arada rivayetlerede güzel bir açıklama yapılıcaktır yakın zamanda ;)
Tahribatla kalın =D -
bütüna dmina bilerim vala beyinlerinizile fantazi yaptıgım için özür dilerim valla :D:D
-
oh bea : D
allah razı olsun.internet = çileydi.
bi daha kapanma olmaması dileğiyle hayırlı olsun.
ayrietten tbt biraz kapandı diye tbtyi satıp "kral cw,süper ayt-tbtyi salla" muhabbeti yapanlara kapak olsun
-
La hoca amma uzun geçti bu ayrılık Kavuşturuna şükür Rene hoja nın Anti Çakalına Ve muhterem HOJA ya saygılar
LA Sizi pek bi durgun gördüm canım ... -
Oh be günlerim anlam kazandı a.k :)
Ot gibi yaşıyordum lan TBT'sız :)
Cümleten hepimize hayırlı olsun arkadaşlar..
Sarılın bakalım yuvanıza :D -
bugünü yılbası ilan edelim t.ö t.s tahribattan önce tahribattan sonra manyak heyecan var simdi ben pcyi kaldırıodum ama vazgeçtim tahribatlı pc kalkarmı laaaaynnn daaaalın :D
Toplam Hit: 7913 Toplam Mesaj: 54