Tahribat.Com Yeniden Aktif..
-
hadi gözümüz aydın
-
Bu güzel :)
-
Kapak Olsun :) http://www.tahribat.com/muyap.gif
-
benim için tek engel, şu site açılınca ekran kararıp gelen resim ......
-
The_Holigan bunu yazdı:
-----------------------------
ben dnsleri sildim 0'ladım :s fakat giremiorum mahkeme kararı çıkıo :s www.tahribat.com olarak ::S:S:S eminmisiniz girildiğine ? :S yada bendki sorun ne ? ön bellekleride sildim.
-----------------------------Hocam ipconfig /flushdns yazarsan calıştıra cahceyi temizler...
Onun haricinde bazı yerlerde güncellenmesi gecikebilir ama acıldı bi cok yerde...
Bazı durumlarda ttnet haricinde baska bir isp den giriyorsan nete, onların acması 2-3 gün sürebilir...
-
İyi oldu valla hayırlı olsun. Gazi madalyası koymak laızm sitenin bi köşesine.
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------The_Holigan bunu yazdı:
ben dnsleri sildim 0'ladım :s fakat giremiorum mahkeme kararı çıkıo :s www.tahribat.com olarak ::S:S:S eminmisiniz girildiğine ? :S yada bendki sorun ne ? ön bellekleride sildim.
-----------------------------Hocam ipconfig /flushdns yazarsan calıştıra cahceyi temizler...
Onun haricinde bazı yerlerde güncellenmesi gecikebilir ama acıldı bi cok yerde...
Bazı durumlarda ttnet haricinde baska bir isp den giriyorsan nete, onların acması 2-3 gün sürebilir...
saol hojam ttnet felan deil :) kablonet bekleriz sorun deil ya:d yasasın tahribat sevdası :D -
oh be sonunda vatana millete hayırlı uğurlu olsun.. ((:
-
hepimize hayırlı olsun..
-

Rene Tak şunu logonun köşesine :)