folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tahribat.Com Zararlı Site!

Tahribat.Com Zararlı Site!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ymr_373
    ymr_373's avatar
    Dişi
    aynen bende denedm açılmıo cafeciye sordum zararlı sitedir dedi       zararlı site görmemiş onnar

Nz. YmR
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    Abi adamlar haklı... Tahribat kadar zarar bir site daha henüz görmedim bağımlılık yapıyor kardeşim... verilen uyarıya bence bağımlılık yapabilir uyarısıda eklenmeli :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

2 yıl önce üye değilken bi arkadaşım anlatıyor :) tahribat adminleri anasayfada gözüküyordu o zamanlar...

holyone telefon bağlantısıyla eve giriyor ve elektrikle buzdolabındaki yemeklere zehir katabiliyormuş :)) 

vay be teknoloji gelişti demek bu kadar diyorduk :)) kih kih kih 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    mayrip bunu yazdı:
    -----------------------------

2 yıl önce üye değilken bi arkadaşım anlatıyor :) tahribat adminleri anasayfada gözüküyordu o zamanlar...

holyone telefon bağlantısıyla eve giriyor ve elektrikle buzdolabındaki yemeklere zehir katabiliyormuş :))

ahaahhahah hocam yerlerdeyim şu an :D:DD: allaam bu ne yaa :D

uydudan girip evin içini izleyen mi ararsın,yemeğe zehir katan mı :| çok yaratıcı yurdum insanı 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    cold-m4 bunu yazdı:
    mayrip bunu yazdı:

ahaahhahah hocam yerlerdeyim şu an :D:DD: allaam bu ne yaa :D

uydudan girip evin içini izleyen mi ararsın,yemeğe zehir katan mı :| çok yaratıcı yurdum insanı

hatta dolabın fişini çekebilme gücü bile varmış:).sonra televizyondaki kanallara girebiliyomuş:).sigortanın şalterini indirebiliyomuş:) şeyh dediğinde böyle olmalı zaten değilmi :) 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarizmaTurk
    KarizmaTurk's avatar
    Erkek

Zararlı site değilde ne be :)

Siteye girenlerin rencide edilme ihtimali %90 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek
    cyrpt bunu yazdı:
    Abi adamlar haklı... Tahribat kadar zarar bir site daha henüz görmedim bağımlılık yapıyor kardeşim... verilen uyarıya bence bağımlılık yapabilir uyarısıda eklenmeli :)
    aynen öle walla ders çalışamıyorum tahribat yüzünden hiç birşey bulamasam eski konulara bakıyorum :S

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Glaxoks
    Glaxoks's avatar
    Erkek
    KarizmaTurk bunu yazdı:

Zararlı site değilde ne be :)

Siteye girenlerin rencide edilme ihtimali %90

yoo ben hiç rencide olmadım burda

senden kaynaklanıordur ? 

"Murid" Değil "Murit"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    End0t0ksiN
    End0t0ksiN's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı:

bir ara zoktumun iskosuda video cekmisti,denyo trojan diye,salak oglu salak ,norton denyoyu yakaliyoru Trojan...[Flooder] diye yaziyor...flooder un ne oldugunu bilmeyen adam...neyse amk yine sinirlerim gerildi :D

yarıldım hoca gece gece hele sınırlerım gerıldı lafı yokmu hahahaha :D harbı koptum :D

Potansiyel Rahatsız # 'yengesini s.kenlerin dizisinin yapıldığı devirde yaşayan mürid '
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    Ben başlığı görünce aklıma google geldi. Google zararlı demediyse sorun olmaz :) Ayrıca ya doğruysa :P

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
Toplam Hit: 7240 Toplam Mesaj: 43