Tahribat.Com Zararlı Site!
-
aynen bende denedm açılmıo cafeciye sordum zararlı sitedir dedi
zararlı site görmemiş onnar
-
Abi adamlar haklı... Tahribat kadar zarar bir site daha henüz görmedim bağımlılık yapıyor kardeşim... verilen uyarıya bence bağımlılık yapabilir uyarısıda eklenmeli :)
-
2 yıl önce üye değilken bi arkadaşım anlatıyor :) tahribat adminleri anasayfada gözüküyordu o zamanlar...
holyone telefon bağlantısıyla eve giriyor ve elektrikle buzdolabındaki yemeklere zehir katabiliyormuş :))
vay be teknoloji gelişti demek bu kadar diyorduk :)) kih kih kih
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------2 yıl önce üye değilken bi arkadaşım anlatıyor :) tahribat adminleri anasayfada gözüküyordu o zamanlar...
holyone telefon bağlantısıyla eve giriyor ve elektrikle buzdolabındaki yemeklere zehir katabiliyormuş :))
-----------------------------ahaahhahah hocam yerlerdeyim şu an :D:DD: allaam bu ne yaa :D
uydudan girip evin içini izleyen mi ararsın,yemeğe zehir katan mı :| çok yaratıcı yurdum insanı
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------2 yıl önce üye değilken bi arkadaşım anlatıyor :) tahribat adminleri anasayfada gözüküyordu o zamanlar...
-----------------------------ahaahhahah hocam yerlerdeyim şu an :D:DD: allaam bu ne yaa :D
uydudan girip evin içini izleyen mi ararsın,yemeğe zehir katan mı :| çok yaratıcı yurdum insanı
-----------------------------hatta dolabın fişini çekebilme gücü bile varmış:).sonra televizyondaki kanallara girebiliyomuş:).sigortanın şalterini indirebiliyomuş:) şeyh dediğinde böyle olmalı zaten değilmi :)
-
Zararlı site değilde ne be :)
Siteye girenlerin rencide edilme ihtimali %90
-
cyrpt bunu yazdı:
Abi adamlar haklı... Tahribat kadar zarar bir site daha henüz görmedim bağımlılık yapıyor kardeşim... verilen uyarıya bence bağımlılık yapabilir uyarısıda eklenmeli :)
aynen öle walla ders çalışamıyorum tahribat yüzünden hiç birşey bulamasam eski konulara bakıyorum :S -
KarizmaTurk bunu yazdı:
-----------------------------Zararlı site değilde ne be :)
Siteye girenlerin rencide edilme ihtimali %90
-----------------------------yoo ben hiç rencide olmadım burda
senden kaynaklanıordur ?
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------bir ara zoktumun iskosuda video cekmisti,denyo trojan diye,salak oglu salak ,norton denyoyu yakaliyoru Trojan...[Flooder] diye yaziyor...flooder un ne oldugunu bilmeyen adam...neyse amk yine sinirlerim gerildi :D
-----------------------------yarıldım hoca gece gece hele sınırlerım gerıldı lafı yokmu hahahaha :D harbı koptum :D
-
Ben başlığı görünce aklıma google geldi. Google zararlı demediyse sorun olmaz :) Ayrıca ya doğruysa :P