Tahribat.Com"A Eleştiri
-
Daha öncede bir kaç yardım istemiştim tahribat.com üyeLerinden fakat yanıt geLmedi hiç.Tahribat.com da biLgi payLasımı yok denecek kadar az.KişiLer iLginc konuLar uzerinde duruyo.yeni katıLanLarda doğaL oLarak başka siteLere yönLendiriLiyo.Kimse üzerine aLınmasın sadece bir eLeştiri...
BöyLe oLması benim gibi bişeyLer öğrenmeye çaLışanLarı siteden uzak tutuyo.Bu sitenin çekici ve öğretici oLması gerekmezmi acaba!!!!
-
Kendi görüşün...
Bilgi alan cok güzel alıyor....
-
paylaşım beklemeden önce forumları kullanmayı öğren
Tahribat Forum
Hertürlü Web tabanlı Saldırı Taktik ve Statejileri
Tahribat.com"a eLeştiri
ayrıca eski forumlara bakarsan bir çok paylaşım görebilirsin. bir şey daha... burası basit bir yer değildir. o yüzden öyle basit ve armut piş ağzıma düş felsefesine sahip paylaşımlar olmaz. dökümanlarda işine yaarıyacak haddinden fazla döküman var...
-
: ) kardeş baska sitelerde var. oralara gidebilirsin sein burada zorla tutan yok. tahribat boyle bunu boyle kabul ediyorsan et yani. git html daha sonra php oğren. yararını göreceksin. haa bu arada burada fake mail davs gizli soru bulamazsın cümkü ezik değildir diğer siteler gibi for egzempıl (Ezikler Grubu)
-
zorLa girmiyorum.sizLerden öğrenmek için giriyorum..
-
bu neler sorduğuna bağlı siteyi hiç aradığın bilgiyi siteyi hiç gezmeden direk sorarsan tabi cevap alamazsın burda sorulan sorulara cevap veremiyecek kapasitede insanlar olduğunu zannetmiyorum. ben aradığım bilgilerin bir çoğunu buradan rahatlıkla bulabiliyorum onun için daha hiç konu açmadım.
-
Aradım baktım ama buLamadım..Birde üzerine konu actım:
Hp Deskjet 3325 driveri lazım direkt dowload adresini verirseiniz sevinirim sitesinde bulamadım sağolun acele lazım Xp için
-
pillibebek bunu yazdı:
Aradım baktım ama buLamadım..Birde üzerine konu actım:
Hp Deskjet 3325 driveri lazım direkt dowload adresini verirseiniz sevinirim sitesinde bulamadım sağolun acele lazım Xp için
sence ezberinde Hp Deskjet 3325 driveri url si olan biri olabilirmi? sana linki direk versin.. sonrada paylaşım yok dersiniz...driverını aramaya önce google dan başla "Hp Deskjet 3325 Driver Download" şeklinde ara tırnaklarla beraber sonra çıkan sonuçları tek tek gez olmadı hp nin sitesine gir support bölümünde illaki vardır
-
a4tech bunu yazdı
: ) kardeş baska sitelerde var. oralara gidebilirsin sein burada zorla tutan yok. tahribat boyle bunu boyle kabul ediyorsan et yani. git html daha sonra php oğren. yararını göreceksin. haa bu arada burada fake mail davs gizli soru bulamazsın cümkü ezik değildir diğer siteler gibi for egzempıl (Ezikler Grubu)
forumlarda sayısız fake var lütfen!!! -
al http://download.kappa.ro/action__file/id__687 sen istedinde biz vermedikmi
-
ahh canım yazık yazık...www.driverguide.com :))...üye olanların karşında direk form kuralları çıksa çok iyi olur...