Tahribat.Com"A Eleştiri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pillibebek
    pillibebek's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Daha öncede bir kaç yardım istemiştim tahribat.com üyeLerinden fakat yanıt geLmedi hiç.Tahribat.com da biLgi payLasımı yok denecek kadar az.KişiLer iLginc konuLar uzerinde duruyo.yeni katıLanLarda doğaL oLarak başka siteLere yönLendiriLiyo.Kimse üzerine aLınmasın sadece bir eLeştiri...

BöyLe oLması benim gibi bişeyLer öğrenmeye çaLışanLarı siteden uzak tutuyo.Bu sitenin çekici ve öğretici oLması gerekmezmi acaba!!!!

İç güdüyü Tanrı;Aklı ise İnsan Güder.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Kendi görüşün...

Bilgi alan cok güzel alıyor....

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

paylaşım beklemeden önce forumları kullanmayı öğren

Tahribat Forum
    Hertürlü Web tabanlı Saldırı Taktik ve Statejileri
          Tahribat.com"a eLeştiri

ayrıca eski forumlara bakarsan bir çok paylaşım görebilirsin. bir şey daha... burası basit bir yer değildir. o yüzden öyle basit ve armut piş ağzıma düş felsefesine sahip paylaşımlar olmaz. dökümanlarda işine yaarıyacak haddinden fazla döküman var...

kendinize ayığ olunuz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    : ) kardeş baska sitelerde var. oralara gidebilirsin sein burada zorla tutan yok. tahribat boyle bunu boyle kabul ediyorsan et yani. git html daha sonra php oğren. yararını göreceksin. haa bu arada burada fake mail davs gizli soru bulamazsın cümkü ezik değildir diğer siteler gibi for egzempıl (Ezikler Grubu)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pillibebek
    pillibebek's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    zorLa girmiyorum.sizLerden öğrenmek için giriyorum..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    masterofthekudal
    masterofthekudal's avatar
    Erkek
    bu neler sorduğuna bağlı siteyi hiç aradığın bilgiyi siteyi hiç gezmeden direk sorarsan tabi cevap alamazsın burda sorulan sorulara cevap veremiyecek kapasitede insanlar olduğunu zannetmiyorum. ben aradığım bilgilerin bir çoğunu buradan rahatlıkla bulabiliyorum onun için daha hiç konu açmadım.

Bana mao tao öğret ziyan amca
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pillibebek
    pillibebek's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Aradım baktım ama buLamadım..Birde üzerine konu actım:

Hp Deskjet 3325 driveri lazım direkt dowload adresini verirseiniz sevinirim sitesinde bulamadım sağolun acele lazım Xp için

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    pillibebek bunu yazdı:

Aradım baktım ama buLamadım..Birde üzerine konu actım:

Hp Deskjet 3325 driveri lazım direkt dowload adresini verirseiniz sevinirim sitesinde bulamadım sağolun acele lazım Xp için

sence ezberinde Hp Deskjet 3325 driveri url si olan biri olabilirmi? sana linki direk versin.. sonrada paylaşım yok dersiniz...

driverını aramaya önce google dan başla "Hp Deskjet 3325 Driver Download" şeklinde ara tırnaklarla beraber sonra çıkan sonuçları tek tek gez olmadı hp nin sitesine gir support bölümünde illaki vardır

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aacemmi
    aacemmi's avatar
    Erkek
    a4tech bunu yazdı
    : ) kardeş baska sitelerde var. oralara gidebilirsin sein burada zorla tutan yok. tahribat boyle bunu boyle kabul ediyorsan et yani. git html daha sonra php oğren. yararını göreceksin. haa bu arada burada fake mail davs gizli soru bulamazsın cümkü ezik değildir diğer siteler gibi for egzempıl (Ezikler Grubu)

forumlarda sayısız fake var lütfen!!!

Yol uzun olabilir. Önemli olan yolun neresinde olduğumuzdur
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeFreT_29
    NeFreT_29's avatar
    Erkek

al http://download.kappa.ro/action__file/id__687  sen istedinde biz vermedikmi

Topraga CAN verdik, Bayraga KAN verdik, Allaha KURBAN verdik, Bu VATANI biz karsiiksiz SEVDIK !!!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ahh canım yazık yazık...www.driverguide.com :))...üye olanların karşında direk form kuralları çıksa çok iyi olur...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 3733 Toplam Mesaj: 14