Tahribat.Com‘Da Açık Aramaya Çalışırken Eskiden Çıkan Resim
-
17-18 yaşlarında tahribattan öğrendiğimiz teknikleri "eçık var mı lan" diye tahribat.com 'un üzerinde denerken yazdığımız bi scriptle bi eli çükünde diğer elinde kumanda almış bi çocuk " al birazda veriyim bununla" oyna yazılı bi resim çıkıyodu :) hala çıkıyomu bilmiyorum unuttum scripti
elinde bu resim olan var mı ? :)
hey gidi günler ya sabah sabah nerden geldi aklıma yaşlanıyomuyuz ne....
-
tahribat.com/' yaparak ulaşabilirsin ama ip ban yersin dikkat et (:
http://img217.imageshack.us/i/a9b915e762f5d41d40349a5.jpg/
al hacı (:
-
yok çıkmadı ufak bişiy yazınca çıkıyodu ya ama unuttum :)) ilk karşıma çıktığında çok gülmüştüm:D karşıma ayakta duran çıplak bi bebek bi elinde kumanda diğer eli çükünde " al birazda veriyim bununla oyna yazıyodu" :D
-
ahahahaha:D saol uzun zaman olmuştu görüşmeyeli bu çocukla :D
-
www.tahribat.com/forum/' bunu dene birde (:
-
gerçi bi kere bir murid onlinemurid.asp sayfasında browser ayarları ile oynayarak sayfaya istedigini yazdırmayı başarmıştı tabi sölemişşti bunu adminlere bir keresindede allura kefillik sisteminde bug bulmuştu istedigi kadar davetiye atabiliyordu herkese bunuda bildirmişti ufak sorunlar çıksada tbt stable oldugu için bu yıllara gelebilmiştir benim gözümde
-
sona ' koy çıkıyor. ip ban yedim :)
-
Tahribat.Com Anti-Sql Protection Activated
Sistem, Piçlik sezinledi. Aslında Nasihat vermek isterdik ama, Serverdan atıldınız. :)
Hata olduğunu düşünüyorsanız destek@tahribat.com ile irtibata geçiniz.
Anti-Sql Protection System is Coded by HolyOne&renegadealien -
Güzelmiş fotoğraf ama yazı "Gel de Benimkiyle Oyna" olmalıydı "de" ayrı yazılmalıydı :)
-
Anakroniq bunu yazdı:
-----------------------------
Güzelmiş fotoğraf ama yazı "Gel de Benimkiyle Oyna" olmalıydı "de" ayrı yazılmalıydı :)
----------------------------- -
Renenin Küçüklügü XD Ankara Bulusmasında Söylemişti :D