Tahribatı Başka İnsanlara Nasıl Tanıtıyorsunuz
-
reklama gerek yok etiket yeter
-
ben soran olursa daşşağın 15 kilo olanını düşün tahribat öyle bi yer diyorum...
-
Zamaninda bilgisayar hocam bunu nasil yapytin dedigimde tahribattan yardim aldim demistim o site saglam ama cok tehlikeli dikkat et fazla bulasma demisti :D iddanamelerde isim gectigini cart curt filan biliyodu adam :D
-
Tarikatım diyorum. "Hadi bee kime bağlısınız?" diyorlar. :D
-
Caliber bunu yazdı:
-----------------------------Tarikatım diyorum. "Hadi bee kime bağlısınız?" diyorlar. :D
-----------------------------bilgisayara :D
aynen öyle ben misafir olarak cok işimi gördüm burada sonra dedim bu böyle olmuyor üye olmak lazım :d 1 ayda zor üye olmuştum :)
-
Genelde ben bizim site/forum tarzında kullanıyorum. Çoğunlukla isimini falan sorup bırakıyorlar. Daha ileriye giden olursa "Tarikat kurmuşlar içeride neler oluyor kimse bilmiyor." diyorum konu kapanıyor. ;)
-
Ben: Bizim çocuklar bunu halleder sıkıntı olmaz. Onlara bir sorayım.
Arkadaşım:İyi telefon aç.
Ben:Yok öyle değil. Bizim kendi sitemiz var oraya yazıyoruz ve aynı sorunu yaşayan olursa oradan bakarak çözüyorlar.
Arkadaşım: Ne sitesi bu?
Ben: Valla her konuda soruna cevağ bulabileciğin bir site. Bir nevi tarikat. Zaten Sloganımızda Tarikat ül Tahribat.
arkadaşım: Her konuya girmişse bir işe yaramaz.
Ben: Her konuya o kununun uzmanı kişiler cevap veriyor.
Sen bunu anlamayacaksın kısaca özetlim sana.
PHP ASP JS HTML CSS vb web site tasarım kodlama C+ C++ C# Delphi vb progrmalama pic led ıvır zıvır gömülü programlama vb teknolojik konular, hayatta yaşadığın piskolojik sorunlar, Hayatta yaşadığın hukuksal problemler, Kendini yanlız hissettiğinde yardım alabileceğin rahatlaya bileceğin bir ortam
-
"zamanında bomba yapımını falan anlatıyorlardı, ama sonra yasakladılar. Şimdi de öyle PC üzerine bi sürü şeyin paylaşıldığı site.. Tavsiye ederim."
dediğim şey...
-
Onlar benim ailem gibi onları seviyorum.... :) karizmatik bilgisayar efendilerinin mekanı ve tarikat üyesiyim diyorum
-
Benim alakam yok, bilgisayarcılar var diyorum