Tahribatı Kimler Yönetiyor? Kimler Yönetici?
-
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------
hee ama sende haklısın tutarda Gladio'ya atarsan işin yaş 1 sene boyunca siteye girmeyi unutan admin olarak türk net tarihine geçmiştir kendileri :D
-----------------------------hoca bu olay ciddi oldumu :D
-
Saçmalamayın ne online üyeleri ne yıldızlısı... Tahribat'ı da Rotschild ailesi yönetiyor.
http://www.tahribat.com/Forum-Dunyayi-Yoneten-Rotschild-Ailesi-110030/
-
oldwolf bunu yazdı:
Saçmalamayın ne online üyeleri ne yıldızlısı... Tahribat'ı da Rotschild ailesi yönetiyor.
http://www.tahribat.com/Forum-Dunyayi-Yoneten-Rotschild-Ailesi-110030/
-----------------------------şerefsizim aklıma gelmişti
-
----------------------------
Hocam mazur gör ama gerçek mi söylüyorsun? Maaş felan? Çok ilginç. Yazlık felan, maaş? :S
Allah yardımcın olsun hocam o zaman ne diyim
-----------
senı allah kahretmesın haha :D:D:D: hıc gulecegım yoktu :DD:
-
Hayır ben,
-
Nikoteen bunu yazdı:
gece atacaksan under geceleri sitede çok nadir olur geceleri genelde antikky ve rene bulunur ama sabahlara kadar değil 1-2 gibi sütlerini içip yatarlar..Holy'e pm atacaksan zaten onuda büyük ihtimalle rene okur hepsine neden atıyorsun hocam bi tanesine at işte neyi anlamadın anlamadım ki :|atar atmaz cevap gelmesini istiyorsan under amcanında dediği gibi andraoid değil ya bunlarda insan,insan ! yemek yer uyur gündelik hayatları vardır,cinsel hayatları vardır,luna parka gitmek isterler ara sıra çocuklukları aklına gelir,mektup yazarlar,sms atarlar,3g li konuşma yaparlar,maça gider mexico dalgası yaparlar nedir yani olay yazayım hemen cevap gelsin mi .. at işte herhangi birine ne fark eder ? hee ama sende haklısın tutarda Gladio'ya atarsan işin yaş 1 sene boyunca siteye girmeyi unutan admin olarak türk net tarihine geçmiştir kendileri :D
-----------------------------yok yanlış bu rene hiç birini yapmaz :D
Msn, Icq, Yahoo, Camfrog Video Chat, Telefon, Fax, Teleks, Telefax tarzı iletişim aygıtları ve uygulamalarını; Facebook, Yonja, Hi5, Hi10, Netlog, Tagged, Habibimol tarzı arkadaşlık sitelerini kullanmıyorum... Gerekli soru ve istek ve öneriler için Tahribat.Com anasayfasındaki iletişim mailini kullanabilirsiniz... Halen beni msne eklemeye calışan bir grup öküze not : Gerekli soru ve istek ve öneriler için Tahribat.Com anasayfasındaki iletişim mailini kullanabilirsiniz...
rene msn için benkisacarene@hotmail.com alsak mı la acaba kaç kişi eklicek :D
-
mosquit0 bunu yazdı:
----------------------------
Hocam mazur gör ama gerçek mi söylüyorsun? Maaş felan? Çok ilginç. Yazlık felan, maaş? :S
Allah yardımcın olsun hocam o zaman ne diyim
-----------
senı allah kahretmesın haha :D:D:D: hıc gulecegım yoktu :DD:
-----------------------------:D :D Aynısını rene'de söyledi hocam bir önceki sayfada :D
-
sen kurufasülye ve salatalık olayını biliyormusun kardeş?
-
polat, memati, abdulhey
-
NovalgiN bunu yazdı:
polat, memati, abdulhey
-----------------------------bizim okula geldiler bugun :D millet bekliyor..topluluğu gördüm yeter yıldırım demir ören yeter diye bagırdım heralde herkesin derdi aynıydı :S