Tahribatı Seviyorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    EmiRReiS bunu yazdı:
    -----------------------------

Ben tbt ı forumu için değil içindeki bilgiler için hiç değil, sadece ve sadece  iyisi ile kötüsüyle, kavgasıyla, gırgırıyla sizin gibi insanlar olduğu için seviyorum...

NOT: Tbtı sevmeyen TOP olsun.

Saçma bi dusunce abi... TBT yi TBT yapan tekşey burdaki bilgi akışı dır... WC den farkımız budur... Duzgun ınsanları sıteye ceken ve baglayan da budur...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    Musket bunu yazdı:
    ----------------------------- EmiRReiS bunu yazdı:

Ben tbt ı forumu için değil içindeki bilgiler için hiç değil, sadece ve sadece  iyisi ile kötüsüyle, kavgasıyla, gırgırıyla sizin gibi insanlar olduğu için seviyorum...

Saçma bi dusunce abi... TBT yi TBT yapan tekşey burdaki bilgi akışı dır... WC den farkımız budur... Duzgun ınsanları sıteye ceken ve baglayan da budur...

Abi en mantıklı kelime gelene kadar mantıklının yanında yım        1+

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi

tahribatı seviyorum garip biryer burası aslında kişisel olarak cok amacına uygun biri degilim belki yani buradaki insanlara pc hakkında bişi ogretebilceimi sanmıyorum ama cok sey ogreniyorum arastırıyorum cekinmeden sorular sorabiliyorum(tabi bazen soramaya utandıgım seyler olmuyor degil=)) herkesin gercekten esit oldugu bir yer.. tabiri caizse her telden calınıyor politikadan teknolojiden asktan spordan 'hayattan' konusuluyor samimi bir hava var olgun insanlar gozlemliyorum genelde nerde nasıl konusacagını bilen ögrenmeye paylasmaya acık eksiklerini gormekten gocunmayan guclu karakterler elbet kendini bilmezler de cıkıyor arada ama hayat işte gercek bi hayat herkes hersey var=)) burayı seviyorum bir aile var guclu bagları olan.. belki ailenin içinde degilim ama nedenini bilmesemde bu aileye en azından uzaktan akraba gibi hissetmek bile guzel bir duygu =)

(cokmu buyutmusum gozumde burayı xD)

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Musket bunu yazdı:
    ----------------------------- EmiRReiS bunu yazdı:

Ben tbt ı forumu için değil içindeki bilgiler için hiç değil, sadece ve sadece iyisi ile kötüsüyle, kavgasıyla, gırgırıyla sizin gibi insanlar olduğu için seviyorum...

Burada aradığın bilgilerin %70-80 i senin sürekli bahsettiğin googlede var. Ben bilgisine ihtiyaç duymadım. Sadece buradaki dostlarımdan öğrendiğim şeyler oldu.

Tabi sen buradaki bilgilerle bir şeyler öğrenmişsen doğrudur hoca...

Sevgide, bilgide göreceldir. Sende haklı olabilirsin 

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    aşığız tahribata (L) bunun için konuyu aşk bölümüne taşıyorum :D

... sorcerer & musket ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uGuR
    uGuR's avatar
    Erkek

:D hersabah  pc'yi actıgım'da ilk işim tahribat'a girmek aşıgım tahribat'a ay lav yu tahribat.com :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek
    arkadaşlar burdaki herkezi sviyom çünkü hiç bişeyin b...knu çıkarmıyoz istisna olaylar haric  2.cisi iskoyu sevmiyom burdaki herkezde benim gibi :D

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Tahribat son derece özgür bir ortam.İsteyen fikrini açıklıyor.Abartmamak şartıyla küfür edebiliyor vs.Buranın ortamına alıştığımız için her yeri aynı sanıp diğer forumlardan atılıyoruz :D

λ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek
    abi cidden tahribat başka bişey ya yani bi giren dahada çıkamıyor :p

işte öyle
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Tbt ve msn benim üretkenliğimi öldürüyor. Konulara bakacam derken derste çalışamıyorum. Eve geleli 4 saat oldu ben msn basında tbt daki arkadaslarla muhabbet etmekten geneldeki konuları takip etmekten ders çalışamadım. Tbt sevmiyorum

.
Toplam Hit: 4016 Toplam Mesaj: 30