Tahribat"I Tanımlayalım...
-
Removed...
-
babamın beni evden kovdugu ve dışarıda sabahladıgım gecelerde sıcak yatagımdan önce aklıma gelen bir yer burası ( abartısız) Üye olmadan önce de girdiğim üyelere ağzım açık baktıgım,gece yataga girince keşke bende tbt üyesi olabilseydim diyerekten yattıgım,kürdo nun da dediği gibi götümü sıcak tuttugum tek yer bura..
Forza Tahribat uLan.. -
4 yılım oldu burada, benim mekanım internetteki mekanım, ayrıca aradığımı bulabildiğim bir mekan. bu son zamanlar sönmüş bir volkan ama tahrip gücünü geçmişte kanıtlamış bir canavar.
Son zamanlar geyik felan bol ancak harekete geçmek için bir sebepte yok Tam T.S.E bir site. Gurur kaynağımız Tahribatımız.
4 yıl önce yeni yetme iken tanıştığım ilk site idi. Google arama motorundan tanımıştım ilk, o zamandan bu zamana bende çok geliştim, ama halada alacak yol çok hemde çok ve bunu Tahribata borçluyum. Asla bir hacker olduğumu iddia etmedim etmemde ancak bilgilerim geliştikçe Tahribattan aldığım haz ve heyecan beni bugünlere getirdi dersem aslında şükran duygularımın bir ifadesi olacaktır. -
doğru mekan = Tahribatnoktakom
-
en güzel 1 ve 0 dizilişi
-
Sanal alemde tahribat bir msn iki o derece:D
-
en iyi stand up sitesi...
-
tarikat ziker affetmez çoluk çocuk kadın erkek homo biseksüel aseksüel farketmez.
-
alemin en iii pc kullanıcılarının buluştugu mekan(istisnalar kaiedyi bozmaz zten zamanla değişolar:))
-
Tahribat Ailedir!!
Toplam Hit: 11127 Toplam Mesaj: 82