Tahribat"I Yavaş Yavaş Yitiriyoruz Sanırım
-
iskorpitx in sitesine bizim arkadaşlar kokoinman falan geçengün dağıttılar onun için öyle yazmış.Adama kendi sitesinden hakaretler yağdırdık.O derece siteyi dağıttı tahribat şimdi konu açıp Tahribata laf atıyor.Adam olsa siteyi korurdu.
-
Abartmayın ve saçmalamayın hiçbirşey olduğu yok iskonun dün kuyruğuna bastık diye bağırıyor.Bence bu konuyu uzatmadan çöpe yollamalısın.
-
Rene nın de dedıgı gıbı: Tahribattakı ortama bı sikim olmaz...
-
http://mavideniz.org/forum/viewtopic.php?p=16921#16921
yeterince rezil oldu zaten... -
arkadaşlar orada bir durun.tahribata ben yeni girdim.üye olmak için aylarca baktım durdum.birinde hastanedeydik.orada birine shark sayısal gösterici program lazım oldu.hemen bir forum açtım ve 10 dk içinde bu program bir üyemiz tarafından upload edildi.herkes hayret etti.nasıl üye olunuyor diye sordular.bende buraya hava atarak herkes alınmaz dedim.halen takip ediyorlar hiç mübalağsız en benim blidiğim 16 kişi.
ayrıca ben il encümen liği yapan biriyim.yani siyasi olarak aktif görevde olan biriyim.yaşım ise 36.bizim siyasilere diyorum arada bir bakın burayıo inceleyin diye.yeterki ilginç ve kalite forumlar olsun.ümidinizi kesmeyin burası Türk gençliğimizin sitesi. -
a.q gelen giden Tahribat eskisi gibi deil yok Tahribat şöle deildi yok böle herkes böle konu açıyor işte takıl siteye gün boyu online ol sitede bak nasıl site ama yok 1 haftada 1 saatligine ugrarsan siteyi begenmemen gayet normal
-
forumdan bu tip sorularla adam soğutmaya gerek yoq. Konuyu çöplüğe postalayın.
-
ben sadece hepimizin gelişmesini sağlayacak konular ve işler yapılmasından yana olduğumu belirtmek için açtım bu konuyu eminim ki şu an yüzlerce tahribat üyesi kendini geliştirmek istiyor ancak kendisini geliştirmek imkanı verilmiyor ben size üyeleri hacker yapın demiyorum ama okumayı öğrenmesi ve gayret etmesi için a harfini öğretin ki kendisi b harfini öğrenmeye gayret etsin ve kendini geliştirsin
-
a.q bu id ye bakıyom 25*** a.q ne gördün tbt de 3 ayda da yitiyo bitiyo gidiyo diyon
biyere gittiği yok bu ezik havadan bi çıkın a.q
ne farkımız wwar diğerlerinden biliyonuzmu
?
biz domain regleyip heykırladık demiyoz
çoğu üyemizin kendine ait kendi bulduğu açıkları war
biz listpath le heykırcılık oynamıyoz
biz tv ye yada habere çıkmak için götümüzden uyduruk sitelere milliyetçi görünüpte heykırlık yapmıyozz
biz arkadaşın dostun kıymetini biliyoz
bakın etrafınızdaki forumlara hangisinde burdaki kardeşlik ortamı war???
-
Istanbul'u yavas yavas yitiriyoruz..
Nerde o eski istanbul ahh ah..
Toplam Hit: 3997 Toplam Mesaj: 30