Tahribatin En Yasli Müridi?
-
ShockMan adresi alayim lütfen ahahaha
-
zoom8 bunu yazdı:
-----------------------------
ShockMan adresi alayim lütfen ahahaha
-----------------------------Yahu Arkadaşlar Ayıp oluyo ama. :( Ne Bastonu yahu Ben Dünya Koşu Turnuvalarına bile hazırlanabilecek kadar iyiyim. :( Bu Baston konusu Bence Olmamış.
-
zoom8 bunu yazdı:
-----------------------------Selam millet merak ettim acaba en yasli kim aramizda ama lütfen sallamayiniz :)
Yas; 24
-----------------------------Username : zoom8 ID : 28849 İsim : hasan Soyisim : ali Yaş : 34 Cinsiyet : Erkek Medeni Hali : Bekar Ülke : Türkiye yasimizi gizlemeyelim 10 yasda 10 yasdir:D
-
baston el değiştircek gibi şike var hocam doğru yaşa +5 daha yaz :)
-
antivirus bunu yazdı:
zoom8 bunu yazdı:
-----------------------------Selam millet merak ettim acaba en yasli kim aramizda ama lütfen sallamayiniz :)
Yas; 24
-----------------------------Username : zoom8 ID : 28849 İsim : hasan Soyisim : ali Yaş : 34 Cinsiyet : Erkek Medeni Hali : Bekar Ülke : Türkiye yasimizi gizlemeyelim 10 yasda 10 yasdir:D
-----------------------------Bak Hele Üç Kağıtçıya. :) Bir Yıl fark var ama yinede.
DipNot. : Yok Vazgeçtim Aşşağıdaki Postunu Görünce Karar verdim 5 Kağıtçı varya bu. :)
-
antivirus bunu yazdı:
zoom8 bunu yazdı:
Yas; 24
-----------------------------Haji niye caktiriyorsun :) erkekler hep 10 yas geri söyler bayanlarda bu 5 senedir.
NoT: Shockwave bu arada profil resmin de yasli, yani yakisir sana bir baston :) ne olcak bugün yarin hepimizin basina gelecek
-
Kod adı : ihtiyar mürid :p
-
ben dürüst bir insanım harama hille katmam:)
bos yere ShockMan a baston yollicaktınız psikolojisi bozulsa daha mi iyiydi:)
-
antivirus bunu yazdı:
-----------------------------ben dürüst bir insanım harama hille katmam:)
-----------------------------Dimi yahu, Gözümsün. Baston maston Bozar Bizi Hajım. :)
Zoom8 Kardeşim Yok Ben Almiyim, Teşekkür ederim, Gayet ince Bir Davranış Sergilemişsiniz. Baston Hediye neym Gerekmez. Ne Güzel Yazsınlar işte. Her kes Şurada Boş Verelim Baston Maston Hem 30 Zundaki Adama Baston Hayra Alamet Değildir Canım. Hayatının en Dinç baharıdır dimi ama.
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------antivirus bunu yazdı:
-----------------------------ben dürüst bir insanım harama hille katmam:)
-----------------------------Dimi yahu, Gözümsün. Baston maston Bozar Bizi Hajım. :)
Zoom8 Kardeşim Yok Ben Almiyim, Teşekkür ederim, Gayet ince Bir Davranış Sergilemişsiniz. Baston Hediye neym Gerekmez. Ne Güzel Yazsınlar işte. Her kes Şurada Boş Verelim Baston Maston Hem 30 Zundaki Adama Baston Hayra Alamet Değildir Canım. Hayatının en Dinç baharıdır dimi ama.
ShockMan canım abim sen hayatının baharındasııın.. :) dalgaya almıyorum ciddiyim. =)