Tahribat"In Farkını Birkez Daha Anladım
-
arkadaşlar şimdi anlamadığım bi kaç soru var adam hack sitesi açmış isim www.falanhack.com abi kullandıkları forum smf , vb, ... falan ( ulan o kadar çok hack işlerinden anlıyosan otur kendi siteni kendin yaz )
beyler adam sitede işte kategoriler var msn hack, msn sorunları +18 bölümü falan ( ulan aklınıza hack diyince msn mi gelio hemen mallar )
işte abi bi de cyper var demi abi adamşar site yapmışlar para kazanmak için reklam almışlar işte bi de adamlar gidio kendi kafalarına göre aldıkları domainleri hackliyolar...
Allah HOLYONE 'den razı olsun ( büyüksün ;) )
-
tbt siz kalmamak dileğiyle :D
-
evet tamamen tbt ye özel tasarım yanılmıyorsam rene ve şeyh kodladı.
üstad klimesini hakkediyolar
-
Demodor bunu yazdı:
-----------------------------evet tamamen tbt ye özel tasarım yanılmıyorsam rene ve şeyh kodladı.
üstad klimesini hakkediyolar
-----------------------------
yok holye ait rene ayakta durmasını sağlıyo.. :D -
abi cyper dio biz en büyük hack siteyiz ama adamlar webviz kullanıyo ( yerim sizin hack'inizi ) :D
-
tbt nin ozgun yanlarindan birisi bu...birde tbt felsefesi geregi web site hack msn hack zart hack zurt hack gibi konulara cakili kalinmiyor..."ogrenmek" "bilmek" gibi kavramlari pekistiriyoruz...yani hayatiniz boyunca sitelere index atmayacaksiniz...gercek hayatla karsilasacaksiniz...is-ekmek-para...bunun icin her konuda birseyler ogrenin e vurgu yapiliyor...ki tbt ortaminda biraz uzun sure kalan birisi,bosa harcadigi vakitler icin vicdan azabi ceker...ogrenmek kadar guzel birsey yoktur...ogrenin hacilar isime yaramaz demeyin ogrenin birseyler...vaktinizi bosa harcamayin...
-
beyler kalibreye kızmayın sakın
o aslında çokdan anlamışdı farkımızı da konuyu yeni açdı :)
(böylelikle seni farkımızı yeni mi anladın gibi eleştirel sorulardan kurtardım sanırım)
he bu arada sana katılıyorum ve ekliyorum tahribatı tahribat yapan zaten bu farklılığıdır onun erişilmezliğinin, farklılığının,sıcaklığının formulü burda yatmaktadır
-
kalibre bunu yazdı:
abi cyper dio biz en büyük hack siteyiz ama adamlar webviz kullanıyo ( yerim sizin hack'inizi ) :D
:DD -
adminlerde seçme burda en çok deca yı merak ediyorum yaw adam firewall yazıyomuş yanlış hatırlamıyosam.
yanlış bilmiyosam tbt kendi firewall'unu kullanıyo karizma ya bak be helal olsun vallahi.
-
ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------beyler kalibreye kızmayın sakın
o aslında çokdan anlamışdı farkımızı da konuyu yeni açdı :)
(böylelikle seni farkımızı yeni mi anladın gibi eleştirel sorulardan kurtardım sanırım)
he bu arada sana katılıyorum ve ekliyorum tahribatı tahribat yapan zaten bu farklılığıdır onun erişilmezliğinin, farklılığının,sıcaklığının formulü burda yatmaktadır
-----------------------------kesinlikle daha önce de açmak istidoum ama dedim herkes bunun farkındadır. ama şimdi içimi dökemem gerekti :)
-
işi bilen yapıyo adam olan kazanıyo;)