Tahribatın Gelişimi İçin Önerim
-
ben hala çay ocağı istiyom.
bi demli çay içecez alt tarafı : )
-
ya rene hoca.. su banneri değişemezmisiniz ? eski banner daha çok güzeldi.. + portalın renkleriyle felan oynayamazmısınız ? hizmetin bokunu çıkardık seyside gitmiş :)
secenekler sekmesinden..
Açilis Sayfasi Yap
Favorilerime Ekle
abi bunlarda sankim demode olmus.. ne biliyim artık isteyen sık kulanılanlara ekler isteyen eklemez.. yani buraya giren bilinçli insanlar.. sahsen ben olarak simdiye kadar bir defa olsun bu eklentiye ihtiyac duymadım..
sadece fikrimdi.. .:) benden iyisini sizler bilirsiniz..
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------ben hala çay ocağı istiyom.
bi demli çay içecez alt tarafı : )
-----------------------------
Rene Hocam benim 24 Saat Faaliyet gösteren Çay Robotumu Tahribatta Online hizmete Açabilirmiyuk. :) -
abi adam öğretici demiş, yenilik demiş. o yeniliğin nasıl olacağını değil de tahribatın nasıl bir forum olduğunu anlatmış millet ?
yüz yıl sonra da torunlarımız aynı portal üzerinden mi devam edecek :D
-
hoca onu bunu boşverde aklıma bi şey geldi :H
hizmetler bölümüne nostalji diye biryer olsa ne güzel olur, yeni üye olan arkadaşlara yol göstermiş oluruz
hemde eski müritler için nostalji olur , öle resimli bi bölüm olsa güzel olur aslında ??? -
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------hoca onu bunu boşverde aklıma bi şey geldi :H
hizmetler bölümüne nostalji diye biryer olsa ne güzel olur, yeni üye olan arkadaşlara yol göstermiş oluruz
hemde eski müritler için nostalji olur , öle resimli bi bölüm olsa güzel olur aslında ???
-----------------------------hayy aklına bin yasa nurkiycim :) güzel fikir...
edit : hatta mükemmel olur diye düşünüyorm.. eskilerden kalıntılar olsa eminim wardır.. her muritten bişiler çıkar..
-
Evet İlk Tahribatla tanışmam, şöyle olmuşt, internette hep Chat lere takılırdım, bi kaç yerde haberlerde, hackerler diye bişiler okumştum görmüştüm, hack nedir bile bilmezdim o dönemlerde. Google amcaya zun aramalar yaptım, bi kaç yerde tuhaf bişiler çıktı, ürktüğüm yerlerde oldu, bi yere girdim, hacker ifadeli bir çocuk resmi vardı kelepçeli acep dedim FBI yın tuzağı olmasın bizide hacker sanır alırlar felan, Vel hasıl Allah kimseyi Cahil etmesin her hagi bir konuda. :)
Neyse Dürtülerim hep aramam gerek der gibiydi, bi gün Tahribat.com nasıl oldu bilmiyorum Adını bile bilmezdim, rastladım, bizimle ilgili kısmına baktım, dökümanlarını gördüm Anaaa dedim Buradaki adamlar Uzaylımıdır felan aynen böyle. :) Neler neler biliyolar felan.
Dahasıda var bi baktım Soru cevap kısmı, yahu çok enteresan cevaplar var, aman dedim ben bu tür sorular sormiyim, kaybol felan bize ters rezil olmayak felan. :) sessiz sedasız başladık burada takılmaya, o zamandan bu zamana çok şey değişti, örnek aldım geliştim, memnunum Mutluyum, Nice Yıllara Tahribatım.
Dip Not... = O Dönem yıl 2004 idi yanlış değil isem. Çok Sevdim O Dönemdeki site portalı ortasında Yvarlak bir amblem içerisinde Denyo lanç taki işaret vardı. :) Çok güzeldi o zamanlar da da Tahribat.
-
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------hoca onu bunu boşverde aklıma bi şey geldi :H
hemde eski müritler için nostalji olur , öle resimli bi bölüm olsa güzel olur aslında ???
-----------------------------web.archive.org/
sitesiinde tahribatın eski görüntüleri mevcuttt
-
bak benden sölemesi tahribatida mahkeme karariyla durdurlar hersey beklenir bu canm memleketimde
-
valla vidyo bana da boş iş gibi geliyor; eskiden vidyo mu vardı hep döküman kastık :| =)
hem kimseyi kastırmaya gerek ortalıklarda o kadar dönen vidyolar var isteyen ordan izler, aynı şeyi niye burdan bir daha izlesin ki...
zaten bu forumu hack & security sitesi olarak görmüyorum; burası tarikat - ül tahribat :P =)
ne ararsan çıkıyor...