Tahribatın Günlük Tekil Hiti Kaç?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

15 ila 17 arasında bu aralar genellikle,

14.500 ün altına düşmez 18.000 in üstüne bazen cıkar...

geçen ay 483.067 kişi girmiş

Girenler Günlük 47-48 bin ila 60 65 bazen 70 bin arası sayfa görüntüler

geçen ay yoplamda 1.708.667 sayfa görüntülemiş

Bütün 2008 yılı boyunca 5.056.181 kişi girmiş

23.775.455  sayfa görüntülemişler ama

12 ayın 2.5 ayı telekom tarafından engelliydik ona göre hesap etmeli...

Öle işte...

rene hocam, tahribata neden seo link yapılmıyor, eğer linkler seo olursa, günlük tekil hit sayısı 30.000 geçer diye düşünüyorum. benim bir siteye seo link yaptıktan sonra hitim 2 katına çıkmıştı.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Hoca öncelikle altyapı ile uğraşıyoruz, elimde 2 proje var onları ypaiim sonra seosunu yapacam...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek

cevap için teşekkürler rene tahminlerim doğru bende bir webmaster olarak analiz yapayım kendi çapımda.

Tahribatın domaini çok eski bir domain olduğu için google ve diğer arama motorları eski domainlere önem veriyor ve site içerik anlamında uzun yıllar bu çizgide gitti.

ayrıca açılan konular olsun forum içeriği olsun dökümanlar olsun tamamen kopya veya alıntı değil tamamen özgün özgün siteler daima değerli sitelerdir.

bazı arkadaşlar seo yok demiş ama title de seo var sadece url de yok onunda hiti aşırı etkileyeceğini düşünmüyorum.

işte öyle
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek
    ben max 5k dır diye düşünüyodum üyelik kapalı diye.Ama 15k olması bende mümkün değil söyleyen rene olmasa hassiktir dicem :D

Konumu silenlere inat kürdüm
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Üstat Tahmin Yürütmüştüm, Ama En yakın tahmin benimki çıktı, Yahu varya Hislerim Kuvvetlidir Vesselam.... :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
    15000 tekil hit çok iyi bence

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

MinervaL bunu yazdı:
    ben max 5k dır diye düşünüyodum üyelik kapalı diye.Ama 15k olması bende mümkün değil söyleyen rene olmasa hassiktir dicem :D

Üyelik yok ama forumlara giriş için üyelik istemiyor ;) 

Dictionary
    x
    +
    ?
    Null.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

TeRRoR bunu yazdı:

MinervaL bunu yazdı:

Üyelik yok ama forumlara giriş için üyelik istemiyor ;) 

Dictionary
    x
    +
    ?
    Null.

rene killik olsun diye

"linki gormek icin uye olunuz" 

uye ol linkine tikliyorsun

"uyelik alimimiz kapalidir"

ne kulaklarimiz cinlar :)

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari