Tahribatın Hostu Hakkında İlginç Birşey Dikatimi Çekti
-
http://uptime.netcraft.com/up/hosted?netname=GTCOMM,67.43.224.0,67.43.239.255
cw ile tahribat benim bildiğim hep kavgalıdırlar ne hikmetse aynı serverde bulunmaları beni çok şaşırttı
-
aynı dc olabilir hoca aynı server nerye oluyor , aynı server olsa rene çoktan selalarını vermişti :D
-
tarihlere bak
Solaris 9/10 Sun-ONE-Web-Server/6.1 29-Dec-2006 205.178.189.131 Network Solutions, LLC Solaris 9/10 Sun-ONE-Web-Server/6.1 28-Sep-2006 205.178.189.131 Network Solutions, LLC Windows Server 2003 Microsoft-IIS/6.0 9-Sep-2006 208.98.1.100 SHARKTECH INTERNET SERVICES Windows Server 2003 Microsoft-IIS/6.0 4-Sep-2006 72.232.25.140 Layered Technologies, Inc. Solaris 9/10 Sun-ONE-Web-Server/6.1 2-Sep-2006 205.178.189.131 Network Solutions, LLC Solaris 9/10 Sun-ONE-Web-Server/6.1 1-Sep-2006 205.178.189.131 Network Solutions, LLC -
Ya biz kavgalı fln değiliz, bizim elemanlarımız onların elemanlarını sevmez onların elemanları bizim elemanları sevmez,
Fakat sonuc itibari ile, halit bin velid cok iyi arkadaşımdır, doktoraylada gerektiği zaman gerektiği yerde konuşuruz muhabbetimizde kötü değildir...
Aynı datacenterdaki 1 makinada biz 1 makinada onlar vardı ama şimdi neredeler haberim yok...
Sanırım biraz it iti ısırmaz meselesi ama ben özellikle halidi cok severim, burayada üye zaten :)
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Ya biz kavgalı fln değiliz, bizim elemanlarımız onların elemanlarını sevmez onların elemanları bizim elemanları sevmez,
Fakat sonuc itibari ile, halit bin velid cok iyi arkadaşımdır, doktoraylada gerektiği zaman gerektiği yerde konuşuruz muhabbetimizde kötü değildir...
Aynı datacenterdaki 1 makinada biz 1 makinada onlar vardı ama şimdi neredeler haberim yok...
Sanırım biraz it iti ısırmaz meselesi ama ben özellikle halidi cok severim, burayada üye zaten :)
-----------------------------abi sevmemek eldemi. Bak biz onların hakkında direk lamer felan demioruz içlerinde sağlam adamlar var ama onlar direk bize lamer sitesi die damgayı yapıştırıo. Geçen msnden biri php ile döküman istedi bilgi bankasındada vardı bi ders onun linkini attım . Çocugunda arkadaşına lazımmış , arkadaşıda çocuga ; lamer sitesi ben ordan bişi okumam demiş. Gelde sövme işte. belki bizim içimizdede vardır böle arkadaşlar ama onlara tek sözüm var çıkarın şu at gözlüklerini artık !
-
hoca dökümanı okumamışya, okursada sikime kadar, okumazsada sikime kadar :) gelsin benimkiyle oynasın :D
Küfür ettirionuz adamı yaw :|
-
Ya tahribat dokumanlarini oldugu gibi copy edip sitelerine koyup orada biizm die okutuyorlar ,tahribata girmek gunah :)
-
tahribat bir gelenektir ;)
-
onlarla kavgalı olmak ne mümkün.ne mübarek insanlardır onlar öle. mub@rek die bi admini olan siteyle nası kavgalı olunabilir ?sormazmı bunun hesabını diğer tarafta bize Allah =(
-
hmm kavgalı derken eskiden cyber-warrior yazınca tahribatta kıskanç şerefsiz köpekler'e dönüşüyordu yazı:D ondan dedim ben
bilgilendirdiğiniz için sağolun merak ettim sorayım dedim nede olsa açık kapılar önünde değilmi
-
bizim okuldada var lise 3 e giden dallamalardan 3-4 kişi cw e üye falan o rda icraat yapıyolar ( yaptıklarını sanıyolar )
adamlar her tenefüs aralarında sidik yarıstırıyo ben surayı deface ettim ben burayı :) salağın biri tenefüste okul pc sinden dewamsızlıgı silerken yakalnadı :) cuma günü :D gerizekalıya verdiler tasdikname i ertesi gün geldi okulda hala konsuyo yok okulun sitesini hacklicem falan :D bide dayak yedi bizden :D gerizekalıııııı geriiiiiiiiiii