Tahribatın Neden Mobil Sitesi Yok?
-
Saygı değer abiler ablalar ve diğerleri. Bilgisayarı olmayan biz zavallı ezik yurtçu tayfa için neden bir mobil site yok. Telefondan giriyorum konuları inceleyene kadar anam ağlıyor göbeğim çatlıyor. Forum sayfalandırma da üst tepede değil en altta ki of aman allahım o nasıl bir çiledir yahu! Sözün özü en kötüsünden en basitinden bir mobil site olaydı iyiydi yani saygılar :)
-
yoo telefonda çok kasmıyor :)
haberler face felan için ovistorede uygulamamız var
onun dışında aslında rene hafifletilmiş sürüm yazabilir / zamanı olunca
ama telefonda benn sıkıntı çekmiyorum
-
bende 5800 kullanıyorum sorun olmuyor
-
BeYaZZZ bunu yazdı:
-----------------------------bende 5800 kullanıyorum sorun olmuyor
-----------------------------5800 demişken kamera kaydında kırmızı ışık nasıl kapanıyor ya?
-
Ya siteye giriyorum mesaj yazıp konu açabiliyorum felan amenna. Ama mesela uzuuun bir konu var ve direk son sayfaya geçmem gerek. Önce konuya gir sonra en alttaki sayfa numaralandırmalara kadar gel o da ne 2. Sayfaya geçilmemiş daha :D Yemin ediyorum eziyet ya. Hele bir de ucweb handler ile giriyorum ki sorma gitsin
-
Bencede mobil şart
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------BeYaZZZ bunu yazdı:
-----------------------------5800 demişken kamera kaydında kırmızı ışık nasıl kapanıyor ya?
-----------------------------
Hahaha :D güldürdün hocam ya bu konuyla ne alakası var sorunun :D -
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------BeYaZZZ bunu yazdı:
-----------------------------alakası yok ama bende webcam ile çekim yaparken kamera ışığı yanmasın istiyorum :|
-
bir ara uğraşılacaktı... Baya zorluklar çıktı.
Kaldı ki mobil site yazana kadar yeni tbt versiyonu gelir. Fakat rene falan baya yoğun. Yakınlarda beklemeyelim.
-
Ya zaten 1 haftya evdeyim sıkıntı yok acelesi de benim için :D ama olması şart yahu
-
Samsung s8300 ile Opera 5 kullanıyorum. Tamsayfayı ayarladım hiç kasmıyor, kullanımı kolay.