Tahribat'ta Virüs?
-
Forumda http://www.tahribat.com/Forum-Priv-8-Shell-For-Free-50$-132872/ Konuya girmeye kalktığımda virüs programı uyarı veriyor. Bi kaç defa denedim ama her seferinde şu uyarıyı veriyor nedir bu?
-
hocam o aşağıdaki postta kodları görüp öyle sazan gibi atlıyor. Dökümanlardan i love you virüsünün ayrıntılı analizine gir yine alarm vericektir.
-
Açık bi şekilde shell kodu yazılı bırakta versin yani uyarıyı :D
-
Hiç anlamadığım bi konudur bu hack, kod vs :) kusura bakmayın. Açıklamalar için teşekkür ederim. Konu silinebilir.
-
konu silinmeden önce bugün günlerden ney?
-
neonell bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------5 Mart 2011 (Cumartesi) 21:10 tarihinde yazıldı.
Kısayol |
Alıntı yap |
Özel Mesajneonell 

-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------neonell bunu yazdı:
-----------------------------5 Mart 2011 (Cumartesi) 21:10 tarihinde yazıldı.
Kısayol |
Alıntı yap |
Özel Mesajneonell 
-----------------------------forumda gün yazdığını daha şimdi fark ediyorum : S teşekkürler manhyak
-
Avast işte ne beklersin... Bir ara ben de kullandım, herşeye reklam yazılımı diye uyarı veriyordu, öyle bir alarm ki sanırsın bilgisayar çöktü :) Hiçbir halta yaramıyor :P
-
RaNGeR bunu yazdı:
Avast işte ne beklersin... Bir ara ben de kullandım, herşeye reklam yazılımı diye uyarı veriyordu, öyle bir alarm ki sanırsın bilgisayar çöktü :) Hiçbir halta yaramıyor :P
-----------------------------haha aynen adamı zıplatıyo bazen ben de uyuz olup silmiştim en iyisi avira sessiz sakin duruyo öyle :D
-
Ben lisanslı Norton Internet Security kullanıyorum. Bana sormuyor bile, direk siliyor canına yandığım :)) Sildiği şey bana lazım olunca geri getirmek zorunda kalıyorum :) Öteki bilgisayarlarda da Norton 360 var, o da öyle :)
-
RaNGeR bunu yazdı:
Ben lisanslı Norton Internet Security kullanıyorum. Bana sormuyor bile, direk siliyor canına yandığım :)) Sildiği şey bana lazım olunca geri getirmek zorunda kalıyorum :) Öteki bilgisayarlarda da Norton 360 var, o da öyle :)
-----------------------------nortonu 10 yaşındayken bırakmıştım. :D o kadar boktandı şimdi ne oldu bilmiyorum.