Tahribatta Yüzyüze En Çok Görüşmek İstediğiniz Mürid?
-
Enis bunu yazdı:
-----------------------------cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------
Nakamura,Antioksidan,Kantar31 ve Mayrip, şu an aklıma gelenler bunlar..
-----------------------------
kanka buraya gelecen mi daha ya?seni tanıştırmak istediğim bi kaç eleman var :|
-----------------------------valla bu aralar zor gibi de üniversiteye yerleşirsem üniye gitmeden bi uğrarım
-
Enis bunu yazdı:
-----------------------------olm benim tanımadığım beni tanımayan kmse kalmadı ki :F
warmı la beni tanımayan :F
bi ontedi antioksidan kantar31 nakamura Real_kurd, falan isterim işte :D
-----------------------------bide ben :B
*WooPeRHaCK
-
YesTERFoX,WarninG_ErroR,Chinggis,DkN,ajan1111
edit:bi de fmk ve fastottoman abilerimiz var -
Tuğrulbaba yı merak ediyordum uzun süre merak edeceğim sanırım compu da merak etmek değilde oturup 2 muhabbet çevirecek adam karşımda konuştuğumda eleman bana ot gibi bakmayacak zeki olacak herhalde ondan :)dur düşüniyim,.... Amele baron pestimis protestom civata (tornovida) v.s v.s saymıyorum bir memur olur yada bankaya işe girersem zaten yemek sözüm var :)) He birde Rene ye yemek sözüm var ama benim tşört gelmediği için şufan o bana borçlu :) Heyet, krooo Genki exca buzul wallcales under zero emir reis azrailbaba Bu elemanları pek merak etimiyorum bu elemanlar kafa dengi bunlarla çapkınlığa çıkacaksın ;) Nickimyok a da ban borcum var :) ilk banımı o aşmıştı :) o günden bu güne başınızın belasıym :) Antikky e Gelince benrce adminların içinde en mütevazi olan o onunla tekil takılacan :) nere gidersen gidecen Güvenilir biri Sanırım antikiyyle tikyy dövmeye gitmek isterdim :) Asi ye gelince okadar muhabbetimiz olmamasına ramen sevgilimden sonra ilk doğumggünümü kutlayan o oldu şaşırdım :) Onunla yüzyüze görüşmem sağlığım açısından iyi olmaz ama muhabbet kız sanırsam :) ruhhastasına gelince daha çözemedim sanırım yüz yüze görüşsem ya kaçarım ya muhabbet ededim
-
+ olarak dkn ve chingis le de görüşmek isterim,under abi de öyle, antikky le de içmek güzel olurdu heralde :D
-
yA Bu arada Boludan bi mürid gördüm Tarkan konserinde üstünde tbt tişörtü vardıı..
Yanı tanısmaya gitcktmde uzaktydı o kişi kimse buraya yazarsa sevinirm merak ettmde:D
-
ben dayımla yüz yüze görüşmek istiorum :F
-
En sevdiğim arkadaşım ajan1111 :D:D ve yüce şeyhimiz holyone extradan rene :)
-
kapil :D
-
teşekkürler rebelist (: bende en çok seninle görüşmek istiyore :D gerçi biraz gürültülü olur ama nese :D bide swool
Toplam Hit: 22729 Toplam Mesaj: 143