Tahribat"Taki Ergenekoncular
-
HOCA sen bayaa eskisin heralde benim pek tanışıklığım yok senle ama muhterem bir zat olduğun yorumlardan anlaşılıyo.Bu arada Ergenekoncu benim ben.
-
heryerekon tahribata konmazsa şaşardım. Heryere, herkese konan heryerekon kuşu birgün sizinde kafanıza sıçabilir. :) o yüzden pek fazla sokağa çıkmayın. evde oturun!!!
-
caner abi biliyoruz ergenekonun başının sen olduğunu bütün gizli bağlantılarını biliyoruz hatta eylemlerine greenpeace'i bile alet etmişsin
-
bende aday adayıyım beni de alın :D
-
Bende Kamyoncuyum ağabey,her türlü pis işleriniz sorunsuz proplemsiz halledilir,irtibat: Kağıthane hawuzbaşı/eski baliciler çıkmazı/Ist Tel : 0212 612 17 92 Tıpacı Fırlama Nuri
-
hoca benim adım soyadım geçiyo iddanamede siz ne oluyo
sayfa nurmarasını unuttum ama
-
hoşgeldin hocam.
-
İddianameyi nerden edinebiliyoruz
-
Ergenekon davasındakiler atatürkçülükle gurur duyan adamlar eğer mevzu buysa hepimiz ergenekoncuyuz,ergenekoncu olmayan utansın .
Criminal foruma mesaj attı :| savcı sen misin ciriminal :| -
Criminal bunu yazdı:
-----------------------------Kimseler çıksınlar ortaya, çekip vurmayayım alayını! :)
İddianame'nin 3. Bölüm 364. sayfası tahribat.com ve içindeki Ergenekoncular'a ayrılmış.
Evet, ortaya çıksın istiyorum bu zatlar!
Holy sen mi Ergenekoncusun, yoksa Rene sen mi?
Deca? Antikky? Under?
Döverim ulan hepinizi :)
-----------------------------bölüm falan bilmiyorum da , 364. sayfada yok öyle birşey S:
Toplam Hit: 19796 Toplam Mesaj: 96