Tahribattaki Konulara Atilan Mesajlardan Haberdar Olma
-
LasTMohicaN bunu yazdı
Bunu ortak kullanıma açalım o zaman
Eksikleri var haci bittiginde acacaz tabiki
-
dhmm bunu yazdıLasTMohicaN bunu yazdı
Bunu ortak kullanıma açalım o zaman
Eksikleri var haci bittiginde acacaz tabiki
İyi olur hocam
-
Kodları inceledim eksik bir şey var o da siteye login olma.
Neden login olalım derseniz?
Eğer gizli bir konuyu takip etmeye çalışırsanız yapamaz çünkü ziyaretçi olarak giriş yapıp çekiyor verileri.
cURL POST ile login olabilirsin ve COOKIE özelliği ile de sürekli login kalabilirsin ben denedim oldu.
Tabi bunun için ya kendi hesabını kullanacaksın,
Ya bot için hesap açacaksın,
Ya da herkes kendi hesabını verecek (ki çoğu kişi bunu güvenlik sebebiyle istemez.)
-
pSkpt bunu yazdı
Eğer gizli bir konuyu takip etmeye çalışırsanız yapamaz çünkü ziyaretçi olarak giriş yapıp çekiyor verileri.
cURL POST ile login olabilirsin ve COOKIE özelliği ile de sürekli login kalabilirsin ben denedim oldu.
Ya da herkes kendi hesabını verecek (ki çoğu kişi bunu güvenlik sebebiyle istemez.)
Ortak kullanımda gizli konular sıkıntı yaratır hocam. Bence hiç girilmesin o işe.
-
LasTMohicaN bunu yazdıpSkpt bunu yazdı
Ortak kullanımda gizli konular sıkıntı yaratır hocam. Bence hiç girilmesin o işe.
Ben sadece gizli konuyu takip etmek isteyen birisi için öneri sundum. :)
-
pSkpt bunu yazdıLasTMohicaN bunu yazdıpSkpt bunu yazdı
Ben sadece gizli konuyu takip etmek isteyen birisi için öneri sundum. :)
Hacilar ben ztn onu yaptim :)....
Loginde oluyorum... Ben isi degistirecem :)
Live search konularin icinde---Live login.... auto-update ve mail inbox outbox yapacam :) aklima bazi seylerde gelmiyor degil baska :)
-
Beyler sitede ozellik yok die kendi yazmaya baslamis millet =) el attım bugun biraz yakında yayına sokarım favori konular diye
-
HolyOne bunu yazdı
Beyler sitede ozellik yok die kendi yazmaya baslamis millet =) el attım bugun biraz yakında yayına sokarım favori konular diye
HolyOne ben live mesaj falan da ekleyecem....
Ayrica favori konular degil bu haci sectiklerine mesaj gelince goruyorsun :)
neyse hayirlisi ile bir yapim super olacak
Bu arada live-messaging eklesene :) Yeni forum tipi CForum :) Chat-FOrum :)
-
HolyOne bunu yazdı
www.tahribat.com/Rss-%Üye% fonksiyon eklenene kadar rss feed'i aktif edilebilirse de olur.
sonrasında zaten konulara abone olmak gibi bir fonksiyon planlarında var heralde yönetimin.
https://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_Internet_forum_software_(ASP)
ASPPlayground.NET (Donanımhaber'deki gibi bir abonelik sistemi iyi olurdu)
ZINDIK tarafından 31/Ağu/12 16:01 tarihinde düzenlenmiştir -
DOstlar konuyu buradan takip edebilirsiniz gorus ve onerilerinizi bekliyorum....
http://tahribat.com/Forum-Tahriboard-Tahribatin-Konularini-Takip-Ve-Pm-Mesajlasma-164208/
Arkadaslar maalesef konu silinmis :(
Yine burada devam edecegim.
sistemi www.phantomyazilim.com/tahriboard
adresinden takip edebilirsiniz
dhmm tarafından 31/Ağu/12 19:38 tarihinde düzenlenmiştir