Tahribattaki Müridlerin Mizah Anlayışı
-
Arkadaşlar uzun zamandır Tahribatı takip ediyorum ( Yeni üye oldum o yüzden çömezim ) ve Tahribattaki müridlerin hepsinin mizah anlayışı cok geniş hazır cevap ve zekiler.Çok şen şakrak olabiliyoruz.Bu çoğu sitede yok.Allah bozmasın :)
-
h0ca adadaki bulu$maya gelde gör mizahi :B
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Tmm :)
-
exca ya ak kac yildir bir bulusmaya gitmeyi niyetlendim bir turlu gidemedimya deli oldumya her bulusma konusu benim icin bir efka havasi oldu artik ya su ingiltereyede bir cikarma yapindi ortam ortam millet arkadaslik eglence nese dostluk gorsun bee
-
be_cool bunu yazdı:
exca ya ak kac yildir bir bulusmaya gitmeyi niyetlendim bir turlu gidemedimya deli oldumya her bulusma konusu benim icin bir efka havasi oldu artik ya su ingiltereyede bir cikarma yapindi ortam ortam millet arkadaslik eglence nese dostluk gorsun bee
pegasus bi kampanya yapsın :F orayada geliris :F -
5 mesaj gördüm.5'inde de herhangi bir mizah unsuruna rastlamadım? (: hangi mesajda mizah var merak etttim :) a.k demekle mizah anlayışına sahip mi olmuş oluyoruz o da tuhaf ((:
-
HaRuKa bunu yazdı:
5 mesaj gördüm.5'inde de herhangi bir mizah unsuruna rastlamadım? (: hangi mesajda mizah var merak etttim :) a.k demekle mizah anlayışına sahip mi olmuş oluyoruz o da tuhaf ((:
-----------------------------sen yenısın galıba :P
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------aynen hayatının en ne$eli gününü yaşarsın yanımızda :F seni zevkten ucururuz :F
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
Hacı gelcektimde isim war benim yerime öp herkesi xD xD senin hani o meshur opcqlerinden =) -
mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------HaRuKa bunu yazdı:
-----------------------------sen yenısın galıba :P
alıscak abisi xD -
harbi.. burda var öle peşin cevap arkadaşlar.. :) böyle konulara bakarken en gerici konuda bile ortamı dağıtabilin.. yetenekli arkadaşlar.. bunları Forumumuzdan eksik olmasın.. cümlemize..